A Vespa különleges sorozattal ünnepli a 75. évfordulót

A 75. Vespa születésnap alkalmából egyedi kiadású Primavera és GTS modellek jelennek meg. Kifejezetten az évforduló tiszteletére készítették az egyedi stílusú modelleket. Különleges megjelenés, egyedi nyereg, króm és táska jár ehhez a szériához.

1946. április 23-át, a szabadalmi bejelentés dátumát tekinthetjük a Vespa születés napjának, és az eltelt hetvenöt év alatt a Vespa teljesen „lefedte“ a világ útjait.

Vespa 75. születésnap

Az évek alatt a Vespa új trendeket vezetett be a társadalmi szokásokba, a zenébe, a kultúrába, végigkísérte országok és kontinensek növekedését, és időtlen ikon lett, a kortárs élet szimbóluma, az olasz stílus és technológia példája. A Vespa 75. évfordulójának igazi világpolgárként történő megünneplésére létre hozták a Vespa 75. sorozatot a Primavera (50, 125 és 150 köbcentis) és a Vespa GTS (125 és 300 köbcentis) típusokból.

Vespa 75. születésnap

Csak rövid ideig lesz elérhető a limitált kiadás, ez egyedülálló ajánlat. A Vespa 75. karosszériája, teljesen acélból készül, mint ahogy mindig is, a „Giallo 75th” sárga színe a jellegzetessége. Az 1940-es években divatos színárnyalatok kortárs interpretációjaként ez a szín a Vespa örökségét jeleníti meg, innovatív szellemiségét és divatkedvelő stílusát idézi.

Vespa 75. születésnap

Az oldalsó elemeken és az első sárvédőn erősebb árnyalatban jelenik meg a 75-ös szám, csendesen elegáns hatást keltve. A speciális nubuk bőrből készült füst szürke nyereg, a szegéssel, a szürkére festett keréktárcsák, valamint számos krómozott részlet, köztük az első lábvédőlemezen lévő „nyakkendő” dísz, a hangtompító burkolata, a visszapillantó tükrök és a GTS-nél a felhajtható utas lábtartók hivatottak ezt az egyediséget tovább fokozni.

Vespa 75. születésnap

A hátsó csomagtartó, a Vespa 75th másik jellemzője, krómozása és a hozzá tartozó kerek táska alakja a régi idők pótkeréktartóit idézi. A bársonyos, puha nubukbőrből készült táska a nyereggel megegyező színű.

Vespa 75. születésnap

Ezt a kiegészítőt egy gyors kioldó mechanizmussal ellátott kapocs oldásával lehet levenni, a vállpánttal könnyen hordható, vízálló mivolta miatt nem kell félteni a benne tartott dolgokat.

Vespa 75. születésnap

Mint minden Vespa különkiadást, ezt a sorozatot is a lábpajzs mögötti kis táblával lehet azonosítani. Technológiai értelemben a Vespa 75. képviseli a Vespa sorozat csúcsát, a jubileumi változat összes modellje 4,3 hüvelykes TFT színes kijelzővel tájékoztat, a teljesen digitális műszercsoport a lehető legjobb megoldást nyújtja a Vespa MIA okostelefon alkalmazás képességeinek kiaknázására.

Mindezek mellett, ennek a különleges ünnepi sorozatnak az exkluzivitását emeli a minden motorhoz tartozó Welcome Kit, amely tartalmaz egy elegáns, olasz jacquard-selyem sálat varrott szegéllyel, vintage acél Vespa-tányérral, személyre szabott tulajdonoskönyvet és nyolc gyűjtőkártyát a Vespa történelem nyolc évtizedének képeivel.

Szöveg: Buny

Kép: Piaggio

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes