Hevik Harbour

A Cafe Racer szegmensnek szánt széles választékba tartozik a márka új nadrágja. A stílus, a kényelem és a védelem szintjei alapján ideális mindennapi használatra, akár motorozni, akár napi munkát végezni benne. A Harbour külső farmer anyagát Dupont Kevlar anyaggal erősítették meg belülről.

A felső ruházati terméket khaki zöld és fekete színben lehet megvásárolni. A régies megjelenés és a Cafe Racer stílusban már eddig is nagy jártasságot szerző Hevik, már számos ruhadarabot és kiegészítőt kínál ehhez a stílus irányzathoz.

Hevik Harbour

Ezekben a ruhadarabokban a kényelem és a védelem között sikerült megtalálni a megfelelő egyensúlyt. A divatos megjelenés mellett a lábhoz illeszkedésével teljes mozgásszabadságot biztosít. A farmer pamut alapanyaga jól ismert a test különböző időjárási viszonyok közötti hőszabályozásának segítése szempontjából, ez a modell pedig könnyen felismerhető a láb szélén elhelyezett, tágas, redőzött zsebeiről.

Hevik Harbour

További figyelemre méltó funkciókra enged következtetni az első rész kontrasztjai, valamint a hátsó zsebek kettős lezárása cipzárral és fedéllel. A magas szintű passzív biztonság lehetővé tette a Harbour számára, hogy megfeleljen a CE EN 1621-1 1. szintű tanúsítási követelmények AA besorolásának. A belső kivehető térdprotektorok magasságban állíthatók, a csípőnél a barázdált rész „elpusztíthatatlan” kevlár-aramid szálas belső megerősítést kapott.

Hevik Harbour

Ez az anyag nagy szakítószilárdságáról, kopás- és hőállóságáról híres, tömeg egyenértékben, ötször erősebb, mint az acél! A stílusos és hétköznapi farmerek és a motoros nadrágok ügyes kombinációját sikerült létrehozni. A kínálat 46-58 közötti méretekre terjed mindkét árnyalatban. A nadrág rögzítéséről gomb és cipzár gondoskodik, és a derék résznél a dzsekivel összekapcsolás lehetőségét is megteremtették.

Hevik Harbour

A Harbour két népszerű, hagyományos színben, 46 és 58 közötti méretekben kapható.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes