Ducati Desert Sled Fasthouse

A Ducati bemutatott egy újdonságot a Scrambler sorozatban. A korlátozott darabszámban készülő Desert Sled Fasthouse, a Ducati Scrambler és az amerikai Fasthouse ruházati termékeket előállító vállalat együttműködésének gyümölcse. 2020-ban Jordan Graham nyerte a legrégebbi és legrangosabb amerikai offroad verseny Hooligan Mint 400 osztályát, amit ezzel a különleges modellel ünnepelnek az együttműködők.

Az új Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouse 800 darabosra limitált szériája Kaliforniában mutatkozott be.

Ducati Desert Sled Fasthouse

Az eredeti Desert Sled-től speciális fényezése különbözteti meg, ami a Mint 400 részvételre utal. A fő szín a fekete és a szürke, a tankon megjelenik a Fasthouse logó mellett a Ducati Scrambler felirat is. A váz Ducati-vörös árnyalatban pompázik, egy kis alumínium tábla adata tájékoztat csak rajta, arról, hogy a széria hányadik darabjával találkoztunk.

Ducati Desert Sled Fasthouse

A vázba 803 köbcentis erőforrás került, a futómű, a villahidak az offroad kihívásoknak megfelelő kivitelben kerültek beépítésre, ahogy a magasra szerelt fekete színű sárvédők, az első lámpa előtti rács és a blokk védő lemez is a kalandok világát idézik.

Ducati Desert Sled Fasthouse

Az egyedi üléspozíció csúszásmentességet ígér, a 860 mm-es nyereg magasság, az állítható Kayaba rugózás 200 mm-es csillapítási útja, valamint a poros pályákat idéző lábtartók levehető gumi betétekkel tovább hangsúlyozzák, mire szánták ezt a motort. A fekete küllős kerekeken elől 120/70 R 19, hátul 170/60R17 Pirelli Scorpion Rally STR abroncsok feszülnek, amik egyesítik a valódi offroad gumik és az utcai enduro abroncsok tulajdonságait.

Ducati Desert Sled Fasthouse

Az együttműködés eredményeként a „Land of Joy“ és a Fasthouse a motor mellé készített egy különleges ruházati kollekciót is. A sorozatban rövid és hosszú ujjas póló, ing és sapka kapott helyett. 

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes