Utazz úgy, mint egy nagy

Talán a címben szereplő meghatározással lehet legjobban jellemezni az új CB 125 F Hondát. Ez a kezdők által igen kedvelt modell sem kerülhette el, hogy a Hepco & Becker fejlesztői betolják a „műhelybe“, és hozzáigazítsanak néhány kiegészítőt. Az eredmény magáért beszél, ha nem is teljes körű a kínálat, azért ne feledjük, nem egy kontinenseket átszelő motorról beszélünk.

A CB 125 F megóvása és a rutintalan sofőrök bizalmának növelése érdekében bukócsövet készítettek, hogy a motor eldőléséből származó károk mimnél kisebbek legyenek. Akik már megfelelő gyakorlattal rendelkeznek, és hosszabb távok megtételére is képesnek tartják magukat kis kedvencük nyergében, azoknak a konzolra szerelhető Minirack jelenthet segítséget a csomagszállításban. Erre könnyen illeszthető például egy hátsó táska a Street sorozatból, hiszen annak Lock-it rendszerű gyors csatlakozója egyszerűvé és gyorssá teszi a fel- és levételét.

Honda CB 125 F – Hepco & Becker


Azok a tulajdonosok, akik ennél többre vágynak és a sisakjuk mellett még pár fontos dolgot is elhelyeznének a leparkolt motoron, azoknak az Alu- vagy Easyrack rendszerű platnira érdemes egy pillantást vetni. Így a katalógusban szereplő felső dobozok kínálatából mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

Honda CB 125 F – Hepco & Becker

A motoros iskolák számára készítettek egy felső bukócsövet is, ami a kormányt, az első lámpát és a kezelő szerkezeteket védi egy esetleges baleset káros hatásaitól.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes