Lélegzet elállító háromhengeres Hepco & Becker kiegészítőkkel

A Triumph útjára engedte a legkisebb lökettérfogatú motorját, a Trident 660-at. Ez az agilis, spártaian egyszerű hátsó résszel rendelkező újdonság méltán lesz népszerű, gondolták a Hepco & Becker fejlesztési részlegén, és mindjárt neki láttak megfelelő kiegészítőkkel felruházni.

A teljesítménye alapján egy ilyen motort nem csak városi közlekedésre fognak a tulajdonosai használni, ezért a túrázáshoz elengedhetetlen csomagszállítás megoldására tettek javaslatot a C-Bow rendszer felhasználásával.

Triumph Trident 660 – Hepco & Becker


A filigrán hátsóra csak egy stílushoz illeszkedő tartó került, amelyre másodpercek alatt felrakható a könnyű táskák közül bármelyik. A hátsó doboz fanatikusoknak megnyugvást jelenthet, hogy az Alu- és Easyrack rendszerek már ehhez a modellhez is kaphatóak.

Triumph Trident 660 – Hepco & Becker

Ezek után, már csak a megfelelő méretű doboz kiválasztása jelenthet gondot. Aki a Trident sportos megjelenését hangsúlyozná, de nem kíván „dobozolni“, annak a Minirack, és az ahhoz rögzíthető Lock-it rendszerű könnyű táskák jelenthetnek megoldást a poggyász elhelyezésére.

Triumph Trident 660 – Hepco & Becker

Természetesen a tanktáskákra is gondoltak, a Lock-it itt is segítségére van a tulajdonosoknak. A kollekcióban a stílushoz legjobban illő, a tárolási igényeket kielégítő tanktáska megtalálása a következő feladat.

Triumph Trident 660 – Hepco & Becker

A motor védelmére is gondoltak, bukócsőre szerelt bukógombák, az eldőlés ellen szélesített oldaltámasz talp, valamint a motorosiskolák számára a lámpa környékét és a hátsó részt védő bukócsövek kerültek a kínálatba.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes