Kis versenyzőknek nagy ambíciókhoz

Szinte „kötelező” lépcsőfok azok számára, akik kiskoruktól közelítik a kétkerekű motorkerékpár univerzumot. A kismotorosoknál is a normál méretű járművekhez hasonló teljesítményt kell nyújtani, és ehhez megfelelő felszerelést igényelnek ők is. A motorkerékpáros lábbelik területén a kismotorosok körében a Stylmartin piacvezetőnek számít, így nem csoda, hogy a SPEED EVO JR MULTICOLOR cipőjét új, élénk színekkel kínálja.

A március végétől üzletekbe kerülő új modell kényelmes, és megfelelő védelmet nyújt a láb számára.

Stylmartin Speed Evo JR Multicolor

A mini-motorosok változatos felhasználói mindenekelőtt életkorban térnek el egymástól, a kezdő 10 év alatti versenyzőktől az idősebbekig sokan szeretnek akár hobbi szinten is motorozni. A Stylmartin ezeket a fiatal motorosokat kívánja maga mellé állítani újdonságával, amelyet ugyanolyan aprólékos munkával készít stílusban és védelemben egyaránt, mint a felnőtt változatoknál.

Stylmartin Speed Evo JR Multicolor

Így vált ebben a kategóriában a szegmens igazi mércéjévé. Nem beszélve a fiatal versenyzők „mini” bajnokságának szponzori elkötelezettségéről, amely a márka igazi jellemzője. A termékcsalád a korábbi rendkívül népszerű változat, az S1 Multicolor Special tovább fejlesztett változata, de elődjétől néhány egyedi tulajdonságban eltér. Sportos megjelenésével és élénk színeivel ez a bokacsizma kiemelkedik a tömegből. Első pillantásra megragad rajta a tekintet, ezt kétségkívül a mikroszálas felső résznek köszönheti, amely színeinek köszönhetően könnyen felismerhető.

Stylmartin Speed Evo JR Multicolor

Figyelemre méltó részletek a kényelmet adó harmonika rész a felsőn, és a cipő belső oldalán elhelyezett tűzpiros „láng”, amely azon kívül, hogy merész és játékos, de egyben elrejti és védi a kettős cipzárat és a tépőzáras zárót is. A konstrukciót a felső és az új külső talp közé helyezett betétek erősítik. A talp csúszásgátló gumiból készül, amely megegyezik a két felnőtt sportmodellben, a Veloxban és a Vectorban alkalmazott anyaggal, és még „EVA” lengéscsillapító betéteket is kapott. A klíma komfortot a lélegző bélés biztosítja.

Stylmartin Speed Evo JR Multicolor

Védelmi funkciókat a felsőrészre varrott gumibetétekkel és  az orr részre fémcsappal rögzített koptatókkal biztosították. A koptatók cserélhetőek a cipőhöz mellékelt készlet felhasználásával. A SPEED EVO JR MULTICOLOR ‘junior’ 29 és 42 közötti mérettartományban kapható a márkakereskedőknél.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes