Mindig az ideális vonalat követve!

Az iXS egyrészes Sport LD Combi RS-800 rendkívül kopásálló borjúbőrből készül, valódi verseny tapasztalatok alapján készül, és kengurubőr kivitelben is kapható. A versenypályára tervezték, ahol nagy sebességeket és fokozott kockázatvállalási hajlandóság jellemzi a használókat, ezért megfelel a kapcsolódó biztonsági követelményeknek. Azonban nem csak a lehető legjobb védelemre van szükség, hanem kényelmes viseletre, optimális mozgásszabadsággal, hogy teljes mértékben arra koncentrálhasson a tulajdonosa, ami egy versenyen történik.

A ruha fejlesztésekor elsődleges fontosságú volt a biztonság és a kényelem összehangolása, és ez a cél számos további kifinomult megoldást eredményezett, amit az iXS versenyzőkkel együttműködve dolgozott ki és a versenypályán tesztelt.

IXS Sport LD Combi RS-800

Ezek közé tartozik például, a rendkívül funkcionális könyökcsúszka cserélhető színes betétekkel, amelyeket több színben gyártanak, így könnyű megtalálni a motorkerékpárhoz vagy más felszereléshez a leginkább illőt.

IXS Sport LD Combi RS-800

A cipzárak kialakítása megakadályozza, hogy kinyíljon. Az integrált rendszer (RCS) ergonomikus, gyűrődéstől mentes és sportosan illeszkedik a testhez, első osztályú kényelmet nyújtva. Ami a funkcionalitást és a biztonságot illeti, a bőr harmonika területek, valamint a kiváló minőségű stretch anyagok biztosítják a mozgást pontosan ott, ahol szükség van rá. Ez azt jelenti, hogy a testtartás mindig a komfortzónában marad, bármilyen vezetési helyzet áll is elő.

IXS Sport LD Combi RS-800

Légáteresztő képessége fontos szempont a használat során, a Sport LD Combi RS-800 1.0 levegő cirkulációját elöl perforált szellőző területek biztosítják. Ezenkívül a hátoldalán használt 3D hálós anyag jobb nedvesség kipárolgást biztosít, míg a hőmérséklet-kiegyensúlyozó Coolmax bélés hűsítő hatása biztosítja a motoros számára az optimális testklímát. A ruha kiemelkedő része a kivehető bélés, amely külön mosható. Valódi sportjellemzőinek másik jellemzője a hátsó részen lévő kis kiemelkedés, amely optimalizálja az aerodinamikát és helyet biztosít az italos palack befogadásához.

IXS Sport LD Combi RS-800

A kidolgozása során a legfontosabb szempont a biztonság volt, ezért a sérülésnek kitett területeket két bőrréteggel megerősítették. A hátsó részre kis méretű párnázás került. A legújabb 2-es szintű védőeszközök a legmagasabb előírásoknak felel meg a vállon, a könyökön, a térden és a háton, a csípőn pedig 1-es szintű van, az EN 17092-2: 2019/20 (AAA) szabvány szerint. A védőeszközök zsebei szorosan csatlakoznak a külső anyaghoz a csúszás megakadályozása érdekében.

IXS Sport LD Combi RS-800

Az a tény, hogy ez a ruha kényelmes viselet, nemcsak a versenypályákon ér aranyat, hanem egy kis szünetre megállás során is. A kétirányú első cipzár rejtett szélcsíkkal megkönnyíti a kényelmi szünetet. Két napóleonzseb biztosít helyet mindannak, amit magával kell vinnie a tulajdonosának.

Szöveg: Buny

Kép: IXS

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes