Stylmartin Audax Air

Ez a lábbeli az Audax WP nyári változata, a nyolcvanas évek klasszikus „kosárlabdás” cipőinek egyedülálló újraértelmezése. Kialakítását tekintve olyan funkciókat testesít meg, amelyek a motoron elengedhetetlenek. Kényelmet ígér a nyári szezonban, és a szokásos stíluson kívül egyedi részletekkel gazdagodott ez a modell.

A rugalmas bőr és a perforált textíliák kombinációjával készülő Audax Air két vonzó színváltozatban és unisex mérettartományban kapható.

Stylmartin Audax Air


A hétköznapi megjelenés és a motorkerékpár-specifikus tulajdonságok közötti egyensúly érdekében az Audax kétségkívül a legmenőbb és leginnovatívabb Stylmartin bokacipők közé tartozik. Tökéletesen időzítve a közelgő nyári szezonra, a márka meleget szem előtt tartva dobta piacra férfi és női változatban, a stílus és az apróbb részletek kialakításánál figyeltek az aktuális divatirányzatokra.

Stylmartin Audax Air

A megfelelő légáramlás elősegítésére az „AIR” felsőrésze kényelmes víztaszító anyagok keverékéből készül, amilyen a rugalmas, mégis masszív bőrt, ami elöl perforáltan és velúr formában a hátsó részen jelenik meg, a cipő oldala mikro-perforált textilből készül. A szellőzés további könnyítése érdekében légáteresztő hálós bélés került belülre. Az anyagok külső megjelenése szempontjából is figyelemre méltó jellemzői a textúrák, a textíliák és a színek játéka.

Stylmartin Audax Air

Az egyik változat a szürke különböző árnyalatait vonultatja fel, míg, a másik élénk és sportos színeket alkalmaz fehér háttérrel. Mindez modern megjelenést kölcsönöz mindkét lábbelinek, miközben magára vonzza a tekintetet. A viselőjének lábvédelmét a boka mindkét oldalán PU-betét biztosítja, a bőrből készült sebességváltókarhoz tartozó megerősítés, amelyet a WP változat nem tartalmaz. Praktikus és biztonságos a cipőfűző és a tépőzár kettős zárása, ezt egészíti ki a kétszínű gumi talp.

Stylmartin Audax Air

Az anatómiai talp béléssel együtt kényelmessé teszi a járást, és biztosítja a megfelő támaszt és tapadást. Az Audax Air 36 és 47 közötti mérettartományban érhető el, és megfelel az EN 13634: 2017 szabvány követelményeinek. Kapható színek: Fekete / Antracit / Fehér; Fehér / Színes. További információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes