Megérkeztek az első Motron motorkerékpár modellek Magyarországra!

Idén februárban mutatkozott be a több évtizedes múltra visszatekintő Ausztriai KSR Group új, európai motorkerékpár-márkája a Motron Motorcycles . A kedvező árú, kiváló minőségű, egyszersmind tetszetős formatervű modellek igyekeznek magukhoz csábítani mindazokat, akik AM, A1 és A2 jogosítványkategóriával vezethető kétkerekűben gondolkodnak.

A Motron emblémája egy fekete alapra rajzolt, sárga M betű, s ez a szimbólum a típusok különféle formaterveiben is megjelenik.

Motron Ventura

Haladva a korral, a kezdetben 12 motorból álló választék nemcsak belső égésű erőforrással hajtott járművekből áll, hanem tisztán elektromos üzeműek is megtalálhatóak a kínálatban.

Motron X-Nord

Utóbbiak között a robogók és hagyományos motorkerékpárok egyaránt fellelhetőek. Az első hazai Motron szállítmányban többek között X-Nord néven futó túragépek is megtalálhatóak. Magyarországon kétféle változatban elérhetőek ezek a 125 köbcentis erőforrással szerelt modellek.  A gyári bukócső és a nagy terhet bíró csomagtartó mindkét kivitelnél az alapfelszereltség részét képezi, a Touring kiadáshoz két oldaldoboz és egy felső doboz is jár.

Motron Warrior

Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően akár hosszabb túrára elengedő poggyászt is el lehet helyezni a motoron anélkül, hogy hátizsákot kellene cipelni. Az X-Nord nagy előnye, hogy már 16 éves kortól, A1-es vezetői engedéllyel vezethető, így tökéletesen alkalmas arra, hogy megismertesse és megszerettesse a fiatalokkal a kaland motorozást.

Motron Voltz

Jó hír a nagyobb motoros jogosítvánnyal rendelkezők számára, hogy a Motron X-Nord hamarosan 400-as motorral is elérhető lesz idehaza.

Szöveg és kép: ksr.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes