Szombaton tesztnap és Mystery Gang koncert a Harley-nál

Július 3-án szombaton nyílt napot tart a Harley-Davidson Budapest, tesztvezetéssel és ingyenes Mystery Gang koncerttel készülnek, de lesznek ínycsiklandozó street food finomságok, cseh sörkülönlegességek és meglepetések is.

A Rockabilly műfaj hazai kiválóságai, a Mystery Gang érkezik a Harley-Davidson Budapest Bázisára, akik az amerikai életérzést a zene hullámhosszán szállítják, este 19 órától fognak színpadra lépni.

Harley-Davidson tesztnap 2021

Őket megelőzően 17 órától a Lunda zenekar lesz a hangulatfelelős.
Összesen 7 különböző Harley-Davidson modellt lehet majd kipróbálni a tesztnapon, köztük a márka legizgalmasabb újdonságát, kaland-túra motorkerékpárját, a Pan America Specialt, de a tesztelhető flottában a teljesen elektromos LiveWire modell is helyet kapott.

Harley-Davidson tesztnap 2021


Tesztmotorok:

– Softail Standard
– Street Bob
– Road King Special
– Street Glide Special
– Ultra Limited
– LiveWire
– Pan America Special

A tesztvezetés INGYENES, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Harley-Davidson tesztnap 2021

Már csak pár szabad hely maradt a motorokra, így érdemes minél előbb lecsapni rájuk. Regisztráció itt: https://bit.ly/3xtCC21 Facebook esemény itt: https://www.facebook.com/events/1793944237433886

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes