Ducati Diavel 1260 Black and Steel

Az egyedülálló Diavel 1260 Lamborghini 2020 novemberi bemutatása után után, az olasz gyártó most bővíti a Diavel 1260 termékcsaládot. A Diavel 1260 S-t a Diavel „Materico” koncepció ihlette, amelyet 2019-ben mutattak be a milánói Design Héten a „Beautiful Boldness / Visionary Design” rendezvényen. Majd a MOARD-on (Motorcycle Art & Design) vásáron is kiállításra került.

A Diavel 1260 S “fekete és acél” fényezését kifinomult aszimmetria jellemzi, amelyek a fényes szürke és a matt fekete színt ötvözik fő árnyalatként. Sárga a váz, a hátsó ülésidom alsó része, és az ülésen speciális emblémát helyeztek el.

Ducati Diavel 1260 Black and Steel

A Diavel 1260 S „Fekete és acél” világpremierje a 2021-es Milano Monza Szabadtéri Autószalonon volt, az érdeklődők a Piazza del Duomo történelmi háttere előtt csodálhatták meg az új Ducatit. Andrea Ferraresi, a Ducati tervezési igazgatója a bemutatón a következőkkel jellemezte az újdonságot: A Ducati Diavel 1260 termékcsalád, a stílus, az innováció és a teljesítmény szinonimája, már olyan nemzetközi elismerésekben részesült, mint a„ Red Dot Award ”és a„ Good Design Award ”.

Ducati Diavel 1260 Black and Steel

Örömmel mutatjuk be ezt az új verziót Milánóban – a városban, amely világszerte mindig is ennek az iparnak a mércéje volt. A Diavel 1260 S ‘Black and Steel’ egy olyan motorkerékpár, amely felkavar. Az aszimmetrikus grafika és a matt fekete, fényes szürke és a sárga kontrasztja hangsúlyozzák a gép erejét, formatervezését és sportosságát. Rendhagyó és összetéveszthetetlen: a Diavel 1260 ötvözi a meztelen motorok teljesítményét az izomcirkáló ergonómiájával és kényelmével.

Ducati Diavel 1260 Black and Steel

A meghajtásról Testastretta DVT 1262 motor gondoskodik 162 lóerővel 9500-as fordulatszámnál, ami lélegzetelállító gyorsulást eredményez, míg a sima és gazdag nyomatékgörbe könnyen használható teljesítményt nyújt a mindennapi használat során vagy kényelmes utazást biztosít alacsony fordulatszám mellett is.

Ducati Diavel 1260 Black and Steel

A futómű, amelyet egy markáns 240 mm-es hátsó kerék jellemez, biztosítja a pontos vezethetőséget és a nagy dőlésszöget, valamint a kiemelkedő vezetési kényelmet. A Diavel 1260 S “Black and Steel” a “Thrilling Black & Dark Stealth” színű S változathoz csatlakozik, tipikus Ducati vörös és fekete festett kerekekkel. A standard változat továbbra is elérhető “Dark Stealth” színben, fekete vázzal és fekete felnikkel.

Ducati Diavel 1260 Black and Steel

A Ducati.com webhelyen a konfigurátorral bárki testre szabhatja a Diavel-t, a választható Ducati Performance kiegészítőkkel. Amennyiben próbaútra volna igény ezek után, annak lebonyolítása érdekében megosztható a személyre szabott jármű konfigurációja a kiválasztott kereskedővel is.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes