Husqvarna E-mobilitás

Az E-Pilen Concept elektromos motorkerékpár közelmúltbeli beharangozását követően, a Husqvarna bemutatja a Vektorr koncepciót. Egy környezetbarát ajánlat, amely a jelenbe hozza a városi közlekedés jövőjét. A Vektorr Concept az első elektromos robogó, amelyet a Husqvarna Motorcycles gyártott.

Kifejezetten a városi ingázóknak szól, akik kompakt, stílusos és hatékony közlekedési megoldást igényelnek, elfoglalt életmódjuk kiegészítésére, kisegítésére.

Husqvarna Vektorr

A hagyományos robogóként kialakított Vektorr Concept végsebessége 45 km/ó, és akár 95 km-es távolság megtételére képes egy feltöltéssel. Az E-Pilen koncepció mellett a Vektorr Concept ad képet arról, hogy milyen lesz a Husqvarna elektromos városi közlekedésre szán eszköze. Progresszív, innovatív, stílusos és egyedi, ezeket az értékeket az E-Mobility kapcsán sem felejtiik majd el.

Husqvarna Vektorr

A leendő ügyfelek exkluzív bepillantást nyerhetnek a Husqvarna motorkerékpárok E-Pilen és a Vektorr koncepciójába a PIERER Mobility AG különleges kiállításán, az ausztriai Mattighofenben, a KTM Motohallban. A kiállításon a Bltz Concept is látható lesz. Könnyű és tiszta utazás tesz egy összehajtható roller segítségével, amit például beltéren könnyű elhelyezni vagy tömegközlekedési eszközökön magunkkal vinni. A Bltz zaj és károsanyagkibocsátás-mentes csomagban, gyors közlekedést kínál A-ból B-be a forgalmas városi környezetben.

Husqvarna BLTZ

Az E-Mobility termékcsalád fejlesztése folyamatos, és tükrözi azt az előremutató innovációt, amely a Husqvarna motorokat több mint egy évszázada meghatározza, a minőség, az esztétika és a teljesítmény. Az E-Mobility kiterjesztése a bővíteni kívánt kereskedői hálózatra is azt mutatja mennyire elkötelezett a cég a fejlődés irányát tekintve.A Husqvarna továbbra is keres szakképzett kereskedőket Európa nagyvárosi területeire, elsősorban Spanyolországra, Franciaországra, Olaszországra és Németországra összpontosítva.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes