Dinamikus és sportos – Piaggio MP3 HPE és Sport

A Piaggio MP3 300 LE kiemelkedik modern és sportos kialakításával, amely harmonikusan ötvözi az agresszív első részt a karcsú hátsóval. A lábvédő megőrzi a Piaggio MP3 nagy kerekes család jellegzetes vonásait, a központi dupla fényszórót, amely nagy hatékonyságú LED -es lámpákkal modernizálja a motor elejét.

A jellegzetes „nyakkendő” ketté osztja a fényszórókat, és összekötő elemként működik a rács és a beépített színezett szélvédő között a lehető legjobb védelem biztosítása érdekében.

Piaggio MP3 300 HPE

A dupla első kerekek által egyedivé tett front karcsúsításához hozzájárulnak a sportos profilú sárvédők, amelyek jobban illeszkednek, míg a keréktárcsák öt küllős kialakításúak, ami további utalás a luxus sport világra. Az agresszív első részhez egy karcsú hátsó tartozik, amely elegánsan két kényelmes fogantyút tartalmaz az utas számára, modern és kifinomult hátsó lámpával, amelyet szintén LED technológia jellemeznek.

Piaggio MP3 300 HPE


Az új Piaggio MP3 300 LE kényelmes és rendkívül funkcionális. A nyereg lépcsős kialakítása lehetővé teszi a könnyű és biztonságos talajfogást, és garantálja a vezető megfelelő támasztását a derék résznél. Az utas ülőhelyzete laza és nyugodt, részben a praktikus kihajtható lábtartóknak köszönhetően, amelyek tökéletesen illeszkednek a burkolatba zárt állapotban. A jobb oldalon található kombinált fékrendszert működtető pedált átalakították a jobb vezetési ergonómia érdekében.

Piaggio MP3 300 HPE

Az ülés alatti rekesz, rendkívül tágas, könnyen elfér egy zárt és egy nyitott sisak. A nyereg teleszkóp segítségével marad nyitott helyzetben. A praktikus és diszkrét táskahorog a lábvédő belső oldalán elengedhetetlen kiegészítő. A Piaggio MP3 „maxi” sorozatú modellekhez hasonlóan a műszerfal modern műszercsoportja két hagyományos kerek órából, és egy többcélú digitális kijelzőből áll, amely minden olyan információt a vezető rendelkezésére bocsát, amit egy luxus robogótól elvárhatunk. A műszerek fölött praktikus kesztyűtartó fiók van USB csatlakozóval.

Piaggio MP3 300 HPE


A Piaggio MP3 300 LE sorozat két különböző változatban kapható: Piaggio MP3 300 HPE és Piaggio MP3 300 HPE Sport, ez utóbbit még sportosabb kivitel és részletek jellemzik. Piaggio MP3 300 HPE a nagyvárosi elegancia szimbóluma, Nero Cosmo (fényes fekete) és  Argento Cometa (matt ezüst) színben kapható. Mindkettőhöz öt küllős, matt fekete kivitelű kerekek és kétszínű nyereg tartozik. Piaggio MP3 300 HPEE Sport számos részlete miatt különbözik, ilyen a matt fekete betétek, a csíkozás a középső alagúton és az utas fogantyún.

Piaggio MP3 300 HPE

Sportosságát kiemeli az első és a hátsó lengéscsillapító rugók vörös festése, ami megjelenik az ülés varrásán is. Három színből lehet választani: Bianco Luna (hold fehér), Grigio Materia (szürke) és Nero Meteora (fekete).
A hajtásról 300 köbcentis, egyhengeres, 4 ütemű, 4 szelepes, folyadékhűtéses motor gondoskodik, elektronikus befecskendezéssel. Az erőforrás teljesítménye eléri a 19 kW -ot (25,8 LE) 7750 fordulat / percnél, míg a maximális nyomaték 26,1 Nm 6250 fordulat / percnél. Abszolút referencia -számok, amelyek azonnal felértékelődnek álló helyzetből történő gyorsításkor.

Piaggio MP3 300 HPE Sport

Ezek a fejlesztések a fogyasztás jelentős csökkenésével párosulnak, 3,2 l/100 km a WMTC mérés alapján. A projekt elsődleges célja a termodinamikai teljesítmény optimalizálása volt, valamint a súrlódás és a motorzaj csökkentése, ugyanakkor a teljesítmény és az általános vezethetőség növelése. A hengerfej teljesen új, és ez alól a belső részek sem kivételek. A nagynyomású, többsugaras befecskendező szintén hozzájárul az égés javításához. Végül, de nem utolsósorban, az irídium gyújtógyertya nagyobb tartósságot biztosít azonos működési körülmények között.

Piaggio MP3 300 HPE

A motoron végrehajtott számos változtatás növeli a már legendás megbízhatóságot is, és ennek egyértelmű bizonyítéka, hogy 10 000 km a rendszeres karbantartási ciklus. A fokozatmentes sebességváltó (CVT) erősebb szíjat kapott, ami a súrlódást és a zajt csökkentő anyagokból áll, valamint egy új és merevebb tengelykapcsoló lehetővé tette a halkabb mechanikus működést. A motort a legújabb generációs Magneti Marelli MIUG4 ECU vezérli, nagyobb számítási kapacitása hozzájárul a hatékonyság javításához, és lehetővé teszi a motor szinte azonnali beindítását is, mindössze két forgattyús tengelyfordulat után.

Piaggio MP3 300 HPE Sport


A Piaggio MP3 300 LE mindkét típusa blokkolásgátlóval szerelt fékrendszeréhez integrálták a kipörgésgátlót (Acceleration Slip Regulation). A Continental -lal együttműködésben fejlesztett háromcsatornás ABS maximalizálja az aktív biztonságot.. Elöl 258 mm, hátul 240 mm átmérőjű tárcsafékek gondoskodnak a megfelelő lassulásról. A futómű az elődöknél már bevált rögzíthető első felfüggesztést kapott, így lámpánál állva három keréken állva nem kell letenni a lábat, a motor megáll a három kerekén.

Piaggio MP3 300 HPE Sport


A PIAGGIO MIA multimédiás platform az MP3 300 hpe Sport alapfelszereltségéhez tartozik, lehetővé téve okostelefon csatlakoztatását a motor elektronikai rendszeréhez, többfunkciós eszközzé alakítva, valódi számítógéppé, amely képes egyidejűleg megjeleníteni a mobilon egyéb információkat. A PIAGGIO MIA -hoz csatlakoztatott okostelefonnal térképek és útvonalak is, például a benzinkutak és szervizek kereshetők. A gumiabroncs állapot ellenőrző funkcióval a kopás és a nyomás nyomon követése egyszerű, és azonnal figyelmeztet bármilyen potenciálisan kritikus helyzet felmerülésekor.

Piaggio MP3 300 HPE


A tartozékválaszték széles, a 37 literes felső doboz egy felhajtható sisak tárolására is alkalmas, a felső burkolat a járművel azonos színűre festett és kényelmes az ülés huzatával azonos háttámlával kényezteti az utast. A felső dobozba belső táska is rendelhető. Stílusos szélvédő gondoskodik az optimális védelemről. A lábvédő takaróval egész évben biztosított a vezetési kényelem. A jármű alakjához illeszkedő, vízálló, moduláris és könnyen csomagolható, TPU bevonatú, és innovatív hullámgátló rendszert tartalmaz merevítő lemezekkel.

Piaggio MP3 300 HPE

Egész éves használat esetén jól jön az ülésfűtés és a fűtött markolat, amit három hőmérsékleti szintre lehet beállítani. A tartozékválasztékot hő- és vízálló kézvédők és elektronikus lopásgátló rendszer egészíti ki.

Szöveg: Buny

Kép: Piaggio

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes