Ducati Monster kiegészítők

A Ducati Monster mindig a testreszabás szinonimája volt a típus rajongóinak körében. Akik még egyedibbé akarják tenni motorkerékpárjukat, és akik azt szeretnék, hogy motorjuk még jobban igazodjon a vezetési stílusukhoz, nekik hoz újdonságokat a Ducati Performance katalógus. Kiegészítők nagy választékával készül a gyár, amelyek még sportosabbá teszik az új Monstert, és amelyekkel tovább lehet javítani a megjelenést.

Az online konfigurátor elérhető a Ducati.com webhelyen, amellyel mindenki kipróbálhatja az összes lehetőséget, létrehozhatja álmai „szörnyetegét”, és egyetlen kattintással megoszthatja azokat kereskedőjével és barátaival.

Ducati Monster kiegészítők


A tulajdonos személyiségének kifejezése a motorkerékpár megjelenésével nagyon egyszerű a Ducati által kínált dekorációs készleteknek és a Ducati grafikával készülő rögzítő készleteknek köszönhetően. Két grafikus vonalat lehet megjeleníteni, az elsőnél változtatható a tank, az ülés oldalsó részei, az üléshuzat, a műszerfal burkolat és az első sárvédő felülete. Ezzel még agresszívabbá és modernebbé válik a megjelenés.

Ducati Monster kiegészítők

A másik verzióban az üzemanyagtartály és az ülés oldalsó elemei állnak a középpontban. Ez a készlet dinamikus grafikájával a Ducati Corse világára emlékeztet. Mindkét változat elérhető a Monster és a Monster Plus mindhárom fényezéséhez Ducati Red, Dark Stealth és Aviator Grey árnyalatokban. Két dekorációs kiegészítőt is kínálnak még, Ducati Corse és a Monster Logo képében, amelyek szintén elérhetők a motor minden színváltozatához.

Ducati Monster kiegészítők

Az egyedi megjelenés mértékét tovább hangsúlyozhatjuk, ha a Ducati Performance katalógus széles választékából választunk. Kiváló minőségű és kialakítású alkatrészekből állnak itt rendelkezésre. Az Euro 5 szabványnak megfelelő Termignoni hangtompító kiemelkedik a kínálatból, és fokozza az új Monster sportos megjelenését. Alternatív megoldásként létezik a Termignoni verseny kipufogó is (csak a versenypályára engedélyezett). Az új Monsterhez készítettek egy könnyű és funkcionális első légterelőt, a burkolatokkal megegyező színben.

Ducati Monster kiegészítők

A Rizomával együttműködve számos alumíniumból készült tartozékot is beemeltek a kínálatba, ilyen például a kormány végsúly, a lábtartók és a fékek és a tengelykapcsoló folyadéktartályai. Az új Monster és a Ducati Performance tartozékok minden márkakereskedőnél megrendelhetők.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes