Radikális csupasz motor Hepco & Becker hozzávalókkal

Az új Yamaha MT-09 egy rövid látogatást tett a Hepco & Becker fejlesztő csarnokában, és a „sötétség hercegnőjét“ a górcső alatt vizsgálva rájöttek, hogy túrázásra alkalmassá tehető. Ezek után nem volt más hátra, mint a német kiegészítő gyártó polcain lévő kész termékeket hozzáigazítani a japán újdonsághoz.

Az oldaltáskák tekintetében a jól bevált C-Bow tartórendszert illesztették a motorhoz, hogy a tulajdonosok a könnyű táskák számos vaiációi közül az igényeiknek megfelelőt választhassák.

Yamaha MT09 – Hepco & Becker

A poggyászok elhelyezésére szolgáló helyek teljes kiaknázása mellett döntöttek, így került a tankra a Lock-it rendszerű rögzítő elem, hogy a kollekcióban található tanktáskák gyors csatlakoztatásának ne legyen akadálya. Ha valaki utas nélkül kalandozna, akkor további bővítésként szóba jöhet a Minirack platnihoz rögzíthető poggyász tartók kínálata.

Yamaha MT09 – Hepco & Becker

Aki utassal vágna neki egy hétvégének, annak igazán jó szolgálatot az Alu- vagy Easyrack hátsó doboztartók tehetnek. Ezek után már csak a felső dobozok közül kell a megfelelőt kiválasztani és felrakni. Fontos szempont szokott lenni még a biztonság, ez utóbbi téren a típus specifikus bukócsövet, rászerelhető bukógombával ajánlanak.

Yamaha MT09 – Hepco & Becker

A rövid látogatásba csak ennyi újdonság elkészítése fért bele, de ismerve a gyártót további praktikus kiegészítőkkel fog még jelentkezni a közeljövőben ehhez a modellhez.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes