A Husqvarna 2022-es enduro kínálata

A Husqvarna 2022 -es enduro sorozata hét modellből áll, a kétütemű és négyütemű gépek számos újítással vágnak neki a következő évnek. A könnyű, jól kezelhető gépek kitűnő társak lehetnek a terepen. Az új TE és FE termékcsalád a dinamikus teljesítmény és a fejlett ergonómia kombinációjával kívánja öregbíteni a Husqvarna motorkerékpárok hírnevét.

Az amatőröktől a profikig minden versenyző megtalálhatja a kínálatban a neki megfelelő gépet teljesítmény és mozgékonyság tekintetében.

Husqvarna FE 250 – 2022

A fútóműbe szerelt WP XPLOR villákkal és az átdolgozott XACT hátsó lengéscsillapítókkal az endurokból a lehető legtöbbet lehet kihozni a terepen nyomatékból és teljesítményből. Az átdolgozott felfüggesztés és a króm-molibdén acél váz, progresszív keretet ad a két részes szén-kompozit segédvázzal az egyenletes csillapítás, a pontos kezelhetőség és a páratlan kényelem érdekében. Minden modell új BRAKTEC hidraulikus tengelykapcsoló rendszerrel készül.

Husqvarna TE 300i – 2022

A könnyű működést, tökéletes haladást és minden körülmények között megbízható teljesítményt biztosító hidraulikus rendszer önbeálló és szinte karbantartásmentes. Ezenkívül az új BRAKTEC fékrendszerek elöl és hátul kiváló fékezőerőt kínálnak, kiemelkedő érzékenységgel a nagy teljesítményű GSK hullámos tárcsákkal együtt. Az enduro termékcsalád összes modellje alapkivitelben elektromos önindítóval, és elektronikus üzemanyag –befecskendező rendszerrel gondoskodik a hatékonyságról és a gazdaságosságról. A négyütemű modellek továbbra is két kapcsolható motorvezérlési sémát és kipörgésgátlót kapnak, míg a 2 üteműek két gyújtási görbével rendelkeznek.

Husqvarna FE 450 – 2022

Ezenkívül a TE 250i vég áttételén is változtattak. A 2022-es technikai újítások mellett a Husqvarna az esztétikára is figyelmet fordított, új színekkel, díszítéssel és grafikával kölcsönöz svéd ihletésű megjelenést a motornak. Az új üléshuzatot a frissített külalakhoz igazították anélkül, hogy ez veszélyeztetné a vezető kényelmét vagy a a motor irányíthatóságát. Ezenkívül a 2022 -es enduro család új, kiváló tapadású Michelin Enduro abroncsokkal kerülnek a kereskedőkhöz. A Husqvarna a Functional Offroad Apparel Collection 2021 kínálatában felszerelések és védőfelszerelések sorát kínálja, amelyek kialakítása tekintettel van az offroad motorozás egyedi kihívásaira.

Husqvarna FE 501 – 2022

Ezenkívül a műszaki tartozékok terén is számos teljesítmény- és felfüggesztés javításához szükséges alkatrész és műhelyberendezés érhető el a TE és FE modellek testreszabásához és karbantartásához.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes