EUROPEAN BIKE WEEK 2021

A Harley-Davidson rajongók és motorosok legnagyobb európai bulija, a European Bike Week egy év kihagyás után szeptember 7. és 12. között kerül megrendezésre Ausztriában, a Faaker tónál. A szervezők a helyi vezetéssel és turisztikai központokkal szoros együttműködésben alakították ki a programokat, amelyre nagy szeretettel várják a motorozás szerelmeseit, valamint meglepetésekkel is készülnek.

“Örülünk, hogy megrendezhetjük a 2021-es európai találkozót” mondta Kolja Renstock, a Harley-Davidson európai vezetője. “Sajnos a 2020-as találkozót le kellett mondanunk a COVID-19-es járvány miatt, de ez csak még jobban megerősített minket erre az évre. Szerencsések vagyunk, hogy Karintiában nagyon támogatják a rendezvényt és az előírásokat szigorúan betartva megkaptuk az engedélyeket.”

European Bike Week 2021


PROGRAMOK:
2021 Harley-Davidson Motorcycle Expo – 2021-es Harley-Davidson motorok kiállítása, köztük az új Sportster S és Pan America modellekkel. Természetesen az épített motorokról sem feledkeznek el.
Demo Rides – a látogatóknak lehetősége lesz kipróbálni a legújabb Harley-Davidson modelleket, beleértve a nagy túramotorokat, cirkálókat és az új Pan America túraendurót is.
H-D Merchandise – bolt, ahol a legújabb ruházati termékek és Harley-Davidson kiegészítőik mind megvásárolhatóak.
H.O.G. Meet Up Zone – kizárólag a H.O.G tagoknak fenntartott terület, ahol italokkal és akciós termékekkel is készülnek.
A programok 10:00 és 18:00 között látogathatóak. A találkozóra érkezőknek az érvényben lévő osztrák 3G szabálynak kell megfelelni (beoltva, tesztelve vagy felépülve) és csak így juthatnak be a rendezvényre. Biztonsági okokból a hivatalos motoros felvonulás elmarad, csakúgy, mint az éjszakai programok és a ride-in custom motor show. A Harley-Davidson folyamatosan figyeli az aktuális járványhelyzetet és utazási feltételeket, amiket Ausztria kihirdet.

European Bike Week 2021


Facebook esemény itt:
https://www.facebook.com/events/698144314298168/
European Bike Week
A rendezvény 1998-ban indult és folyamatosan tartott éveken át 2020-ig, amikor a COVID-19 miatt le kellett mondani. Az európai motoros hét a legnagyobb szabad fesztivál Európában, melyet a Harley-Davidson hivatalosan támogat és szervez , ahová minden más márkát és motorost is szívesen látnak. A kultúrák és nemzetek találkozása izgalmas hangulatot teremt Ausztria karintiai tartományában, ami immár fontos mérföldköve minden évnek.
Fontosabb kérdések, válaszok:
A korábbi helyszínen lesz a rendezvény?

Igen, ugyanott kerül megrendezésre, mint eddig, két bejárattal. Az egyik a Faak am See pályaudvarnál, a másik pedig az A1 pihenőnél. Google Maps Plus kód: HW77+R5 Villach, Austria.
Ausztria be fogja engedni a látogatókat?
Senki nem látja előre mi fog történni 2021. szeptember 7-én, a jelen állás szerint Ausztria a többi európai országgal nyitott. A Harley-Davidson folyamatosan figyeli a híreket és egyeztet a helyi vezetőséggel.
Szükség van EU COVID igazolványra a belépéshez?
A látogatóknak az érvényben lévő osztrák 3G szabálynak kell megfelelni (beoltva, tesztelve vagy felépülve) és csak így juthat be a fesztivál-területre. Az EU digitális COVID kimutatással lehet a vakcina kártyát, a negatív tesztet vagy a felépülést hitelesíteni, vagy egy érvényes és elfogadott hivatalos COVID kártyával vagy teszteredménnyel.

European Bike Week 2021


Miért nem lesz hivatalos Harley-Davidson felvonulás?
A felvonulás a rendezvénynek egy olyan programja, ami ezreket mozgat meg. Biztonsági okokból a 2021-es rendezvényen nem lesz felvonulás, éjszakai rendezvények vagy custombike show.
Hogy zajlik a tesztvezetés?
A látogatóknak lehetősége lesz kipróbálni a legújabb Harley-Davidson modelleket, beleértve az ikonikus túramotorokat, cirkálókat és az új Pan America túraendurót is. A COVID-19 járványügyi előírásoknak megfelelően kizárólag saját motoros felszereléssel lehet részt venni a tesztvezetésen, amelyre érdemes előzetesen időpontot foglalni.
Lesznek zenés programok?
Ebben az évben csak napközben lesznek rendezvények, melyek 10:00 és 18:00 között látogathatóak.

European Bike Week 2021

Előfordulhat, hogy lemondásra kerül a rendezvény?
A Harley-Davidson és a helyi csapat minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a rendezvény a tervek szerint haladjon, de figyelembe kell venni az osztrák hatóságok rendelkezéseit is egy újabb lezárás vagy tiltás esetén.

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes