Harley-Davidson Pan America – Hepco & Becker

A Harley-Davidson idén bemutatott Pan America és Special motorjai megihlették a német kiegészítő gyártó, Hepco & Becker fejlesztő gárdáját. Természetesen a poggyász szállítás került a fejlesztések központjába, hogy a hosszú túrákra tervezett motor e téren is megfeleljen a tulajdonosok elvárásainak.

Az oldal és hátsó csomagok elhelyezésére a legalkalmasabbnak a kínálatukban szereplő Xplorer Cutout szettet találták. Ennek a rendszernek az erőssége a részletekben rejlik.

Harley-Davidson Pan America – Hepco & Becker


A rozsdamentes acélból készült fekete tartó konzolokhoz illesztették a kofferokat. A sorozatba tartozó felső Xplorer dobozzal tovább növelhető a rakodó hely. Ennek rögzítésére egy Alu- vagy Easyrack konzol a legalkalmasabb. Aki nem kedveli a felső dobozt, annak megoldásként a Minirack platnit ajánlják, kisebb könnyű táskák rögzítéséhez, nagyobb méretűekhez a hátsó rögzítő felület szélesítésére fejlesztett különleges „lemezüket” érdemes felszerelni a hátsó konzolra.

Harley-Davidson Pan America – Hepco & Becker

A csomagok elhelyezésének klasszikus helye még a tank, ahová a Lock-it rendszerű gyors csatlakozóval lehet az igényeknek megfelelő méretű tanktáskával kiegészíteni a szállítási kapacitást. Ennek a rögzítési módnak nagy előnye, hogy a táska könnyen és gyorsan le- illetve felhelyezhető a helyére.

Harley-Davidson Pan America – Hepco & Becker

A biztonság terén is tudnak kiegészítőt adni az érdeklődőknek, az oldal állvány támasztó felületének szélesítésével lazább talajon is biztonságosan letámasztható a motor.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes