Hevik HPB04 Armor gerincvédő

A 2021-es termék katalógusban a motorozáshoz nélkülözhetetlen biztonsági eszköz, a gerincvédő is megtalálható a Heviknél. Az idei kollekció kabát kínálatával (beleértve a Light Collectionet) kompatibilis védőeszköz többrétegű memória hab szerkezetű. Minden réteg egyenként csúszhat a másikon, így osztva el a külső behatás révén létrejövő energiát, ami káros lehet az adott területre.

A HPB04 Armor hátvédő EN 1621-2: 2014 szerinti, 2. szintű CE CB tanúsítvánnyal (Central Back Protection) rendelkezik, amely az európai szabványok szerint a legmagasabb szintű.

Hevik Armor gerincvédő

A gerincvédő – az egyik legelterjedtebb és leghatékonyabb passzív biztonsági eszköz – igazi “életmentő” egy motorkerékpár -baleset esetén, amely képes megelőzni a hát vagy a gerinc súlyos, vagy helyrehozhatatlan károsodását. A használatával eddig fel kellett áldozni a kényelemből, de nem ez a helyzet a HEVIK új termékével. A tervezők figyelmet fordítottak a lélegzőképességre, a könnyedségre és a rugalmasságra, miközben az eszköz megőrzi az optimális ütéscsillapítási tulajdonságait.

Hevik Armor gerincvédő

A kompakt kialakítás és az anyagválasztás kombinációja a HPB04 -et különösen diszkrétté teszi a kabát hátsó zsebében, anélkül, hogy veszélyeztetné a kényelmet és a mozgás szabadságát motorozás közben. A plusz, ami ezt az eszközt különösen érdekessé teszi, kétségtelenül az a többrétegű rendszer, amelyet egy sor átfedő réteg alkot, amelyek egyenként “csúszhatnak” minden irányba, és megfelelő védelmet nyújtanak kedvezőtlen ütésszögű esés esetén is. A memóriahabban a rétegek elcsúsznak, ezáltal jelentősen korlátozzák a gerincre, az emberi test egyik legérzékenyebb területére továbbított energiát.

Hevik Armor gerincvédő

A szellőzés a felületén elosztott lyukak segítik, lehetővé teszik a megfelelő légáramlást a legmelegebb napokon is. A HPB04 3 méretben kapható (hölgyeknek szánt S/M), 44 és 52 cm között, valamint L/XL (48 cm) és XL/XXXL (52 cm) méretben, fekete színben, fényes fluoreszkáló narancssárga betétekkel. A márka elsősorban 2021-es dzseki sorozatához ajánlja újdonságát.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes