Sena Outrush R

A Sena Technologies piacvezető a motoros kommunikáció terén, amit Bluetooth technológiára alapozva fejlesztenek már évek óta. Most teljesen új távlatokat nyit a cég, bemutatta moduláris, intelligens sisakját, az Outrush R -t. A Sena páratlan kommunikációs funkcióival felszerelt Outrush R sisakja DOT és ECE tanúsítvánnyal is rendelkezik, így Európában és az Egyesült Államokban is megfelel a sisakokkal szemben támasztott biztonsági követelményeknek.

A felnyitható állrészes kialakításhoz manapság elengedhetetlen a beépített napszemüveg, de került még bele egy Bluetooth 5.0 csatlakozásra alkalmas eszköz is.

Sena Outrush R


A beépített hangszórókon és mikrofonon kívül, négyutas Bluetooth intercom és kétutas HD intercom jellemzi még műszaki szempontból a fejvédőt. A vezérlésről három gomb gondoskodik a sisak bal oldalán. A biztonsági szabványoknak megfelelés kiterjed a sisak kettős minősítésére is (P/J), ami azt jelenti, hogy nyitott és zárt sisakként is teljesíti az ide vonatkozó szabvány előírásait. A klíma komfortot az állon, a homlokrész fölött és a hátsó részen kialakított szellőzőkkel biztosították.

Sena Outrush R

A kommunikációs rendszer vezérlését a Sena Utility App segítségével oldották meg. Az Outrush R Bluetooth 5.0 négyutas kialakítása lehetővé teszi négy felhasználó egyidejű összekötését Sena Bluetooth-eszközökkel. Ha csak egy csatlakozik a rendszerhez, akkor a kétirányú HD intercom előnyeit élvezhetik a felhasználók, amely javítja a hangminőséget az utazás során. Az eszköz hatótávolsága eléri a 900 métert, az akkumulátor kapacitása 12 órás beszélgetésre elegendő. Az Outrush R okostelefonhoz is csatlakoztatható,  zenehallgatáshoz, telefonáláshoz, GPS követéséhez.

Sena Outrush R

A Sena Utility alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen be tudják állítani készüléküket. Az alkalmazás emellett intelligens intercom kapcsolatra is alkalmas, egyszerű módja annak, hogy a telefon képernyőjén generált QR -kód beolvasásával kapcsolatba lehessen lépni bárkivel. Az Outrush R matt fekete és fényes fehér színben, S-től XXL-ig terjedő méretben kapható.

Szöveg: Buny

Kép: Sena

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes