Ducati Multistrada V2 – 2022

A Ducati 2022-es modell sorozat bemutatásának első epizódját az utazások világának szentelte, és lerántotta a leplet az új Multistrada V2 -ről. Ez az ideális motorkerékpár minden úton, sokoldalú a mindennapokban, a városban, és mindig hozza a Ducati sportosságát és összetéveszthetetlen stílusát.

A Multistrada V2 a Ducati család minden igényt kielégítő motorkerékpárja, amely intuitív és kényelmes. A motor tökéletes belépő a Ducati túrauniverzumába, köszönhetően az A2 jogosítványhoz illeszkedő 35 kW -os változatának. Az ergonómia, a súlycsökkentés, a motorfejlesztés és számos részlet került előtérbe, a „folyamatos fejlesztés” filozófiáját követve.

Ducati Multistrada V2 – 2022


A Multistrada V2 dizájnja elegáns és sportos, ugyanakkor követi a márka többi kéthengeresének stílusát. Stílus, amelyet összefüggő vonalak, világos formák és a karizmatikus első és a karcsú és könnyű hátsó rész közötti jellegzetes és összetéveszthetetlen egyensúly jellemez. A Multistrada V2 új grafikát is kapott, amely mindkét oldalon mutatja a nevét. Az új Multistrada V2 a 937 köbcentis Testastretta 11 ° -os motor legújabb fejlesztésével készül A desmodromikus vezérlésű motor, hengerenként négy szeleppel rendelkezik, vízhűtéses, teljesítménye 113 LE, maximális nyomatéka 94 Nm. Ez a kéthengeres teljesítmény lineárisan és könnyen adagolható. A motor nyomatékban gazdag, amely szükség esetén felszabadíthatja a Ducati-ra jellemző sportos és adrenalin-töltésű karaktert.

Ducati Multistrada V2 – 2022

A jól megtervezett és robusztus motor továbbra is hosszú karbantartási intervallumokkal rendelkezik, 15 000 km-enként olajcserével, és 30 000 km-enkénti szelephézag ellenőrzéssel. A Testastretta 11 ° új hajtókarokat, 8 lemezes hidraulikus tengelykapcsolót és átdolgozott sebességváltót kapott, amely garantálja a simább és pontosabb sebességváltást, valamint megkönnyíti az üres helyzetbe állítást. A 19 hüvelykes első kerék sima és kényelmes utazást biztosít, mindig a megfelelő szintű reagálással csillapítja az út egyenetlenségeket. A motorkerékpár rendkívül sokoldalú, a Ducati Skyhook Suspension EVO félaktív felfüggesztési rendszer hatékonyságának köszönhetően (az S változatban alapfelszereltség) ideális a városi használatra.

Ducati Multistrada V2 – 2022

A futómű tökéletes koordinációja mindig garantált, ami javítja a biztonságot és a kényelmet. Fontos fejlesztési munkát végeztek a motorkerékpár ergonómiáján, hogy még kényelmesebbé és intuitívabbá tegyék, így minden vezető jól érezi majd magát a nyeregben. Az ülésmagasságot 830 mm -re csökkentették, és ülőfelületének formáját átalakították. Az ülés most keskenyebb és kompaktabb a vezető lába között, így a mindössze 1790 mm -es belső ívnek köszönhetően a lábai könnyedén elérik a talajt. Ezek a változtatások nagyobb biztonságot nyújtanak álló helyben, és nagyobb önbizalmat ad, amikor kis sebességgel manővereznek vele, még utassal és teljes túra felszereléssel is. A Ducati Performance katalógusban alacsony ülés és süllyesztő készlet is rendelkezésre áll.

Ducati Multistrada V2 – 2022

Ezekkel a kiegészítőkkel lehetővé vélik a 790 mm -es ülésmagasság elérése. Az ülő felelületen végzett munkánál a nagyobb vezetési kényelemre helyezték a hangsúlyt: az új formájú ülés egyenletes felületet kínál, amely garantálja a vezető mozgásszabadságát hosszirányban. A Multistrada V4 -ből átvett új lábtámasz -rendszer szintén kényelmesebb utazást biztosít. Az üléstől 10 mm -rel nagyobb távolságnak köszönhetően a magasabb vezetőknek is elegendő helyet biztosít, megakadályozza a lábak túlzott hajlítását, és ezáltal kényelmesebb ülést tesz lehetővé hosszú utakon. Egy másik fontos fejlesztési terület a motorkerékpár súlyának csökkentése volt, ami számos elemen végzett munkával végül sikerült 5 kg -os csökkentést elérni a Multistrada 950 -hez képest.

Ducati Multistrada V2 – 2022

A motor átdolgozása körülbelül 2 kg megtakarítást eredményezett, beleértve a tengelykapcsolót (1,5 kg) és a burkolatát, a hajtóművet és a hajtórudakat. A jármű további alkatrészei is könnyebbek lettek, mint például a Multistrada V4 -ről származó tükrök, az első féktárcsák és felnik. A Multistrada V2 alapkivitelben a legmodernebb elektronikai csomaggal készül amely mindent megad, amire szükség lehet egy kényelmes és biztonságos utazáshoz. A csomag tartalmazza a kanyar ABS -t, amely magas fokú biztonságot garantál fékezéskor, még kanyarodás közben is. Az elindulást segítő eszköz megkönnyíti a lejtőkön való lehajtást. További funkciók közé tartozik a Ducati Traction Control, a négy teljesen felhasználó által konfigurálható vezetési mód (Sport, Touring, Urban, Enduro) és az új Ducati féklámpa-rendszer, amely automatikusan aktiválja a hátsó lámpa villogását, amikor a fékeket hirtelen megnyomva jelzi a mögöttes forgalomnak a sofőr, hogy erősen fékez.

Ducati Multistrada V2 – 2022

Az S változatban az utazás 5 csillagos kirándulássá válik a szegmensben páratlan felszerelésnek köszönhetően. Elektronikus Skyhook felfüggesztés, sebességtartó automatika, teljes LED-es fényszórók Ducati Cornering Lights funkcióval, amelyek megvilágítja az utat a motorkerékpár dőlésszögétől függően , Ducati Quick Shift gyorsváltó, kihangosító rendszer, nagy felbontású 5 hüvelykes TFT színes kijelző intuitív felhasználói felülettel és kormányvezérlőkkel. A színpaletta a klasszikus „Ducati Red” fekete felnivel, amely mind a Multistrada V2 és a Multistrada V2 S modelleknél elérhető, valamint az új „Street Grey” festés fekete vázzal és „GP Red” felnikkel, ezek csak az S verzióhoz rendelhetők.

Ducati Multistrada V2 – 2022

A Multistrada V2 családhoz gyári kiegészítők is rendelkezésre állnak, mint az oldal dobozok, fűtött markolatok és főállvány csak az S változathoz rendelhető. A Multistrada V2 2021 novemberétől lesz kapható a Ducati márkakereskedői hálózatában. A Ducati Performance katalógus számos speciális kiegészítőt is tartalmaz, amelyek tovább hangsúlyozzák a Multistrada V2 karakterét és tulajdonságait. A Multistrada család összes modelljére a Ducati exkluzív „4Ever Multistrada” garancia érvényes, négy évre korlátlan futásteljesítmény mellett, amely a bolognai cég kereskedői hálózatán keresztül érhető el.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes