Suzuki Burgman 400 – 2022

Az európai piacra szánt motorokról nem kaptam anyagot a Suzukitól, ezért az amerikai modellek ismertetésével mutatom be az ottani kínálatot. Az első a sorban a 2022 -es Suzuki Burgman 400, aminél a stílus és a műszaki megoldásainak frissítése tovább erősíthetii hírnevét, az elegáns sport robogók világában.

A Burgman 400 karcsú idomai új matt metál fényezést kaptak, az ezüst és kék kombinációja, melyből az utóbbi a kerekeken és az ülés varráson jelenik meg, tisztelgés a Suzuki gyorsasági bajnokságokon kivívott öröksége előtt.

Suzuki Burgman 400 – 2022

A Burgman első és hátsó idomai LED technológiás lámpatesteket rejtenek, és a kettős fényszórók rejtik a helyzetjelző lámpákat. A jól átgondolt műszeregység, funkcionális megjelenésével biztosítja az információk elérését a vezető számára. A pillanatnyi üzemanyagfogyasztás kijelzése hozzájárul a takarékos üzemeltetéshez. A Burgman erős 400 köbcentiméteres motorjában új profilú vezérműtengely működteti a szelepeket, ami a dupla gyújtórendszerrel kiegészítve, megfelel a kibocsátási szabványoknak (európairól nincs szó), miközben gazdaságos üzemanyag felhasználása mellett, autópálya használatra is megfelelő teljesítményt ad le.

Suzuki Burgman 400 – 2022

A Suzuki V-Strom 650 és GSX-S750 modelljeihez hasonlóan a Burgman is megkapta az állítható kipörgésgátló rendszert, ami biztonságot és kiváló úttartást ad különböző útviszonyok mellett is. A Suzuki Easy Start rendszere ma már alapfelszerelés Burgman-en, így az indítógomb egyszerű, pillanatnyi megnyomása beindítja a motort, miközben az átdolgozott üzemanyag befecskendező rendszer állandó, sima alapjáratot tart fent. A nagy átmérőjű 15 hüvelykes öntött első kerék növeli a stabilitást, amin két 260 mm-es tárcsával szerelt fék biztosítja a megfelelő lassulást.

Suzuki Burgman 400 – 2022

A 13 hüvelykes hátsó kerék a 210 mm -es szimpla tárcsafékkel tovább erősíti a fékhatást. A blokkolásgátló rendszer (ABS) másodpercenként százszor figyeli a kerék fordulatszámát és a hidraulikus nyomást a fékrendszerben, ezeket az adatokat veti össze a rendelkezésre álló vonóerővel, a megfelelő lassulás elérése érdekében. A Burgman 400 kombinálja a stílust, a motor és a futómű teljesítményét, valamint olyan szolgálatatásokat nyújt, amelyekkel a Suzuki továbbra is a prémium robogók közé sorolható.

Suzuki Burgman 400 – 2022

Olyan motorosoknak ajánlják, akik egy robogóban az intelligens megoldások mellett a megfelelő teljesítményt is értékelik.

Szöveg: Buny

Kép: Suzuki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes