HUSQVARNA TE 300I ÉS FE 350 ROCKSTAR KIADÁS

A Husqvarna elkötelezettségét az offroad kategória iránt, legjobban a 2022-es évre kiadott egyedi TE 300i és FE 350 Rockstar Edition enduro modellek mutatják meg. Kulcsfontosságú műszaki fejlesztéseket kaptak ezek a motorok, a versenyeken tesztelt alkatrészeket és kiegészítőket szerelték fel, hogy biztosítva legyen a legjobb teljesítmény.

A korlátozott példányszámban készülő motorkerékpárok a legújabb Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing grafikával gördülnek le a szerelő sorról.

Husqvarna TE 300i Rockstar 2022

Mindkét motoron a gyári versenymotorokhoz is használt Brembo fékalkatrészeket (főfékhenger, féknyergek) Galfer tárcsákkal egészítették ki. Ez a záloga a biztos fékhatásnak a legszélsőségesebb körülmények között is. Mindkét modellen található számos olyan alkatrész, amelyeket a Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing enduro csapata is használ a versenyeken. A fejlesztések csúcsát jelentő kék eloxált CNC bilincsek, a Michelin enduro gumik, a Supersprox hátsó lánckerék, a lágyabb ODI fogantyúk és a kiváló tapadású üléshuzat javítják a TE 300i Rockstar Edition és az FE 350 Rockstar Edition modellek kezelhetőségét és tartósságát.

Husqvarna TE 300i Rockstar 2022

Ezenkívül mindegyik gép króm -molibdén acél váza kemény, fekete porszórt bevonatot kapott, az igazi versenymotor megjelenés érdekében. A TE 300i Rockstar Edition továbbra is a magas szintű 2 ütemű enduro gépek egyik mércéje, alacsony karbantartási költségekkel, lenyűgöző motornyomatékkal és alig több mint 106 kg -os tömegével. Jó döntés ezzel nekivágni a távnak, amikor fizikailag megterhelő versenyeken helyt állni, vagy csak egy tökéletes motor azoknak, akik nagyon megbízható motorkerékpárt keresnek páratlan teljesítménnyel.

Husqvarna FE 350 Rockstar 2022

Az FE 350 Rockstar Edition hihetetlenül sokoldalú, és a legkeményebb terepviszonyokat is könnyedén lehet vele leküzdeni. A 350 köbcentis DOHC 4 ütemű motor széles tartományban felhasználható teljesítményt nyújt. A kormánykapcsolóval az út- és terepviszonyoknak leginkább megfelelő motorvezérlési sémák közül gyorsan és egyszerűen állítható be a teljesítmény és szabályozható a kipörgésgátló. A különleges kiadáshoz tárcsafék burkolat és szerszám nélkül cserélhető Twin Air légszűrő tartozik még.

Husqvarna FE 350 Rockstar 2022

Emellett természetesen még számos gyári kiegészítővel javítható a teljesítmény és növelhető a tartósság. Természetesen a funkcionális offroad ruházati kollekció is elérhető, hogy személyre szabott megjelenést hozzon létre a tulajdonos a védőeszközökkel kiegészítve, amelyek a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet biztosítják.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes