Ducati Multistrada V4 – Hepco & Becker

Erősebb, modernebb és jobb. Ezekkel a szavakkal lehetne leginkább jellemezni a Ducati negyedik generációs Multistrada V4 sorozatát. A Hepco & Becker fejlesztő gárdája betolt a részleghez egy vadonatúj példányt, hogy széles kiegészítő és tartozék kínálatot készítsen hozzá.

Kézenfekvő megoldásnak mindjárt ott volt a praktikus Xplorer Cutout dobozszett a maximális poggyászhely biztosítása érdekében. Ezekre a dobozokra az igazán hosszú etapok során lesz szüksége a tulajdonosnak, de a kisebb hétvégi kiruccanásokban gondolkodóknak is tudnak alternatívát mutatni.

Ducati Multistrada V4 – Hepco & Becker

A C-Bow rendszerű táskatartó rendszerhez a kínálatban számos oldaltáska és koffer található, amelyek egyszerűen rögzíthetők. A pénztárca és mobil elhelyezésére a legjobb hely egy tanktáska, a Lock-it rendszerű rögzítéssel rendelkező táskákból is széles a választék.

Ducati Multistrada V4 – Hepco & Becker

Akik nem elégednek meg ezzel a helykínálattal, tovább bővíthetik a poggyász térfogatot felső dobozzal vagy könnyű táskákkal, melyeket az Alu- vagy Easyrack hátsó konzolra lehet erősíteni. Amennyiben egy hengertáska rögzítését szeretné valaki a hátsó csomagtartóra, annak sincs akadálya, hiszen a szélesítésnek köszönhetően erre is van lehetőség.

Ducati Multistrada V4 – Hepco & Becker

A motorkerékpár biztonságos leállítása érdekében a típushoz fejlesztettek szélesítést az oldal állvány alsó részére, valamint a további védelem biztosítására bukócső, markolatvédő is szerepel a kínálatban. Ez utóbbi két kiegészítő a motor színével azonos felületkezeléssel (fekete, piros) is kapható.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes