Suzuki V-Strom 650 modellek – 2022

Az európai modellekről továbbra sem kaptam anyagot, ezért maradunk az amerikai piacra készülő 2022-es Suzuki modellek bemutatásánál. A Suzuki V-Strom 650 modelljei a sokoldalúságukról voltak híresek eddig is, legyen szó túrázásról, ingázásról, vagy élmény motorzásról a városban vagy azon kívül.

Ezek a modellek minden felhasználási területen megállják a helyüket, amit a természetes vezetési pozíciójuknak, a kényelmes ergonómiának, valamint a rugalmas és élénk motornak köszönhetnek.

Suzuki DL650XT Adventure-2022

A V-Strom 650XT Adventure sorozata az ikonikus Suzuki DR-BIG ihlette csőrét idéző első idomával, 37 literes alumínium oldaldobozokkal, kormány merevítő kereszttartóval és tükörhosszabbítással kerül ki a gyárból. Fekete fényezésével és küllős kerekekkel teljesíti az ilyen motorokra jellemző stílus követelményeket, ismertetőjele a kék eloxált felületű felnik. Az intelligens funkciókkal felvértezett, kalandra kész V-Strom 650XT Adventure tovább viszi a V-Strom örökségét, szórakoztató, mozgékony kaland motorkerékpár, páratlan sokoldalúsággal. A motor kiváló teljesítménye és kedvező üzemanyag -fogyasztási értéke sok motorost meggyőzött már a világon.

Suzuki DL650XT -2022

A Suzuki mérnökei figyeltek az ülés magasságra, és az össztömeg alacsonyan tartására, hogy a V-Strom 650XT Adventure minden felhasználási körülmény között megprizze többfunkciós jellegét.
A Suzuki 2022-es V-Strom 650XT-je egyedülálló könnyű vázával, folyadékhűtéses, 90 fokos, 650 köbcentiméteres, V-motorral továbbra is az izgalmat, kényelmet és magabiztosságot kedvelő motorosok járműve kíván lenni. A V-Strom 650XT-t a felfedezéseket kedvelő tulajdonosok úgy látják majd, hogy a motoros kalandokban társ, miközben a napi közlekedés során is igazi társ.

Suzuki DL650XT -2022

A következő modellévre vonzó gyöngyfehér, kék és matt metál ezüst színben érkezik. A kézvédők, az alsó motorvédő illeszkedik színben a motorhoz, miközben a küllős kerekek kék eloxált felületkezelést kaptak. A felniken radiális, kettős felhasználású sport gumiabroncsok feszülnek.

Suzuki DL650 -2022


A 2022-es V-Strom 650 tökéletes, V-motorja megfelelő erőt képvisel, az erős, mégis könnyű alvázzal komvbinálva izgalmas túrákat és költséghatékony használatot ígér. A V-Strom 650 gyöngyfehér festését különböző alkatrészek fekete színével tették kontrasztossá. A csőr alakú első burkolat a függőlegesen egymásra helyezett fényszórókkal hozzájárul a V-Strom 650 kitűnő aerodinamikai teljesítményéhez, miközben védi a motoron ülőket a menetszéltől.

Suzuki DL650 -2022

Könnyű és erős, tíz küllős öntött kerekeken gördül, amire Adventure-specifikációjú Bridgestone Battlax abroncsok kerültek, előlre 19 hüvelykes, 17 hüvelykes hátra.

Szöveg: Buny

Kép: Suzuki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes