Kappa KV49 Shock

Valójában rájátszott a Kappa az új zárt enduro sisakjának nevére a Shock szóval. Ha a neve nem lenne ilyen hangzatos, akkor sem maradna észrevétlen, köszönhetően gondosan kidolgozott formatervének, és így illik számos motor festéséhez. A plexi hiánya miatt védőszemüveg használata szükséges, de ezektől függetlenül az ára tökéletes választássá teheti a kezdő motocross-, enduro- és supermotard-motorozásra vágyók számára.

A 2021-es KV49 illeszkedik a kollekcióhoz, és közvetlenül a KV30 Enduro sisakkal mutat hasonlóságot, ez utóbbi teljes arcot fedő bukósisak, amely a terepsisakokra jellemző megjelenéssel hódít, de van plexije, és ezért jobban megfelel a maxi-enduro motorosok elvárásainak.

Kappa KV49 Shock


Az új KV49 Shock ezzel szemben követi a motocross világban uralkodó trendeket, beleértve a sokszínű grafikát és plexi hiányát. Megjelenéséből kiindulva négy különböző változat létezik, melyeket élénk színek, kifinomult minták és a csillogó és matt elemeket kiemelő, ügyes héjfestés jellemez.

Kappa KV49 Shock

A teljesen eltávolítható belső párnázás nagyon jól kidolgozott, és mind a négy változatban terepszínű nyomattal készül. A nap ellen védő sild állítható vagy eltávolítható. A KV49 Shock ár-teljesítmény aránya alapján, edzés közben a versenysisak alternatívájaként is használható. Hőre lágyuló műanyagból készült héjszerkezetű, 1.370 +/- 50 gramm tömegű, és XS-től XXL-ig terjedő mérettartományban kapható.

Kappa KV49 Shock

A légcseréről a sisak belsejében a fejtetőn és az állvédőn elhelyezett szellőzőnyílások gondoskodnak, a sisak hátulján lévő elvezető szellőzővel. Dupla D-gyűrűs állszíja, kivehető és mosható belső bélése teszi még komfortosabbá. Szín választék: matt narancs/fekete; matt szürke/fekete/piros; matt szürke / fekete/sárga; fényes fehér/fekete/piros.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes