Suzuki sport motorok 2022

A GSX-R1000 bemutatásával 1985-ben a Suzuki forradalmasította a sportkategóriát, majd 2001-ben újabb mérföldkő következett a GSX-R1000 életében. A GSX-R750 váza és egy 988 köbcentis soros négyhengeres blokk, ez a Suzukinál már jól ismert motorkialakításnak köszönhetően a Superbike teljesítményt elérhetővé tette a közúton is.

Ez a legmagasabb szintű teljesítmény iránti elkötelezettség a Suzuki sportmotorjainak minden aspektusában látható fejlődést és a 2020-as MotoGP világbajnokságon szerzett tapasztalatok, valamint a MotoAmerica bajnokság győzelmei minden GSX-R-ben érezhetők.

Suzuki GSX-R 1000 -2022



Az ultra-nagy teljesítményű motorkerékpárok GSX-R családjának büszke tagja a 2022-es GSX-R1000. Sokoldalú motorja kategóriaelső teljesítményével széles fordulatszám-tartományban használható erőt ad át a hátsó keréknek. Az eredeti GSX-R1000-hez hasonlóan a 2022-es modell is kompakt, könnyű és erős. Az alváz jó kezelhetőséget, kiváló felfüggesztésével és fékteljesítményével készen áll a versenypályák meghódítására vagy egy országúti motorozásra. Az elektronikus motovezérlés és a kétirányú gyorsváltó fokozza a vezetési élményt, miközben a jellegzetes, aerodinamikus GSX-R karosszéria fokozza a sportos megjelenést.

Suzuki GSX-R 1000 R -2022

Showa nagydugattyús villával, valamint Brembo monoblokk fékkel szerelik, ami olyan teljesítményt és magabiztosságot nyújt, amellyel bármikor vállalkozni lehet egy szerpentin meghódítására is. Az új metál matt fekete szín mellett, matt szürke fényezéssel is készül, ami kontrasztos fekete grafikával biztosít agresszív megjelenést.
GSX-R1000R az ultra-nagy teljesítményű motorkerékpárok GSX-R családjának csúcsa, aminek nagy teljesítményű motorja egyesíti a bajnoki címet megszerző motor mérnöki megoldásait. Élvonalbeli kipörgésgátló, indításvezérlés rendszerei a gyorsváltóval páratlan sport élményt nyújtanak. A GSX-R1000R kiváló minőségű Showa BFF és BFRC-Lite felfüggesztési komponensekkel készül, ez segíti a vezetőt a pályán vagy hegyi hágón motorozva.

Suzuki GSX-R 750 -2022

Elöl, rozsdamentes acél fékvezetékek, radiálisan szerelt Brembo Monobloc féknyergek harapnak egy pár 320 mm-es Brembo T-drive úszó tárcsákba a hihetetlenül erős fékerőért. 2022-re a GSX-R1000R-t történelmi Metallic Triton Blue és Metallic Mystic színekben kínálják. A Team Suzuki ECSTAR MotoGP világbajnoki festéséhez hasonló ezüst fénnyel,lenyűgöző metál matt fekete és matt szürke tónusban kerül a boltokba. A GSX-R750 1985 hódít a közúton és a pályán.

Suzuki GSX-R 750 -2022

A modell teljesítménye a precíz kezelhetősége a kompakt mérete és a könnyű váz kombinációja izgalmas motorkerékpárrá avatja. A titka, hogy egy 750 köbcentis blokk teljesítményét egy 600 köbcentis szupersport motor könnyű, kompakt alvázával kiegészítve kombinálja a legjobb felfüggesztéssel elöl és hátul. Más sportmotorokhoz hasonlóan a GSX-R750 is a precíz, nagy teljesítményű vezetési élmény elérésére tervezték, legyen szó utcáról vagy versenypályáról.

Suzuki GSX-R 600 -2022


A GSX-R600 kompakt, erős, négyhengeres motorja lendületesen viszi előre a motort, miközben rendkívül kifinomult felfüggesztése és fékjei pontos, bizalomgerjesztő kezelést tesznek lehetővé. A kiváló ergonómia fokozza a kényelmet, valamint az ikonikus GSX-R karosszéria agilis megjelenést biztosít a három elérhető 2022-es festési séma bármelyikében. Új színként jelenik meg a matt szürke és gyöngyház fehér, kapható még narancs és fekete fényezéssel is.

Suzuki GSX-R 600 -2022

A Suzuki történelmét idéző Metallic Triton Blue (kék) és Metallic Mystic Silver (ezüst) festés a MotoGP világbajnokságot megnyerő GSX-RR-en használtat idézi. Egy közepes méretű szupersport motorkerékpár vásárlását fontolgató motorosnak csak egy választása van, ez a Suzuki GSX-R600.
A fenti típusok a tengerentúli kínálat részét képezik, még mielőtt valaki számon kérné ezeket a hazi kereskedőkön.

Szöveg: Buny

Kép: Suzuki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes