Ducati Scrambler újdonságok – 2022

A Ducati Scrambler volt a főszereplője a 2022-es modellpaletta bemutatására készített sorozat második epizódjában. Két újdonság, a Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO és a Ducati Scrambler Urban Motard gazdagítja a kínálatot a következő évtől. A Scrambler 1100 Tribute PRO a léghűtéses kéthengeres erőforrás előtt tisztelgés, és fennállásának 50. évfordulóját ünnepli vele a Ducati.

Amikor a Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO-t megalkották, a modern klasszikus motorok szerelmeseit és a gyártó múltját és eredményeit méltató motorosokat célozták meg.

Ducati Scrambler 1100 Tribute Pro


Ennél a modellnél, az 1970-es évek ikonikus Ducati elemei öltenek új alakot, mint például a különleges „Giallo Ocra” fényezés vagy a Giugiaro által tervezett Ducati logó ebből az időből, és az ünnepi fényezéshez tökéletesen illeszkedő fekete küllős kerekek.

Ducati Scrambler 1100 Tribute Pro

További feltűnő részletek a kerek visszapillantó tükrök és a barna ülés, különleges varrással. Technikai szempontból a motorkerékpár a Ducati Scrambler 1100 PRO család jellemzőivel rendelkezik, 1079 köbcentiméteres erőforrása 85 lóerős teljesítményt ad le 7250-es fordulatszámon, és 90,5 Nm-es nyomatékot szolgáltat 4750-es fordulatszámon. Alapfelszereltségként három menetvezérlési mód került programozásra, amelyek mindegyike különböző teljesítmény variációkkal és különböző szintű kipörgésgátló (DTC) funkciókkal működik.

Ducati Scrambler 1100 Tribute Pro

A LED-es nappali menetfénynek köszönhetően a motorkerékpár mindig jól látható, még nappal is. A másik újdonság a Ducati Scrambler Urban Motard, egy motorkerékpár, amelyet a városi környezet felfedezésére hoztak létre. A stílus, a sportosság és a vezetési élmény ötvözete. A stílust egy új fényezési sémában valósították meg, amely példátlan módon ötvözi a Star White Silk és a Ducati GP ’19 Red színét energikus grafikával kiegészítve, amihez a nagyvárosi graffiti és street art világa adott ihletet.

Ducati Scrambler Urban Motard

Az Urban Motardot egy 803 köbcentis L-motor hajtja kényszer vezérelt szelepekkel, amely 73 lóerőt ad le 8250-es fordulatszámon, és 66,2 Nm forgatónyomatékkal rendelkezik 5750-es fordulatszámon. A beállításoknak köszönhetően nagy mozgékonyságot garantál városi forgalomban, és élvezetes vezetést kanyargós utakon. A Supermoto világára utalás ebben a verzióban is látszik az alkatrészeken, mint a 17 colos küllős kerekek, a magas első sárvédő, a lapos ülés és az oldalt elhelyezett rajtszámtáblák. Az Urban Motard alapkivitelben LED-es nappali menetfényes fényszóróval készül, amely mára már az összes Ducati Scrambler modell védjegye.

Ducati Scrambler Urban Motard

A hátsó lámpa is erre a technológiára épül. A Ducati Scrambler modellek kanyar ABS-szel garantálják a biztonságot, még ledöntött helyzetű fékezés esetén is. A Ducati Multimedia System (DMS) rendszer szintén telepítésre került, amellyel Bluetooth-on keresztül az okostelefon csatlakoztatható a motorkerékpárhoz. Az alapfelszereltség része még az ülés alatti USB port. Minden Ducati Scrambler modell 35 kW-os változatban is elérhető A2-es jogosítvánnyal rendelkezők számára. Az új „Scrambler 1100 Tribute PRO” modell 2021 novemberétől lesz elérhető a Ducati márkakereskedőknél. A „Scrambler Urban Motard” modell 2022 januárjától kapható.

Ducati Scrambler Urban Motard

A Ducati univerzumot nem csak a motor jelenti, az egyéni elképzelések megvalósításához ruhák és kiegészítők széles választéka áll az érdeklődők rendelkezésére. A sisakokat, funkcionális felszereléseket és életmód-termékeket tartalmazó kiegészítők kínálata mellett, tartalmaz üléseket, tankpaneleket és jóváhagyott kipufogórendszereket, amelyek mindegyike megtekinthető az online Ducati konfigurátor segítségével.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes