A BMW Motorrad bemutatja: “The Great Getaway”

Tapasztald meg a természet szépségét nyolc napon keresztül az R 18-as család „Big Boxer” motorjain, élvezd a végtelen távlatok szabadságát, merülj el a városi dzsungelben, és fedezd fel a váratlan felbukkanó dolgokat –hagyd magad mögött a stresszes mindennapokat! A „The Great Getaway” keretében a BMW Motorrad partnere, az Elephant Moto által szervezett és lebonyolított, kiemelkedő utazási lehetőség kínál alkalmat a tökéletes kikapcsolódáshoz.

A 2022-es motoros szezonra három inspiráló úti célt terveztünk a heritage stílus kedvelőinek: Costa Ricát, Portugáliát és az USA-t, ahol maximálisan átélhetik a motorozás kiemelkedő élményét. Mindegyik túra magában foglal nyolc nap motorozást az R18-as modellcsalád motorjain, idegenvezetést, szállást és étkezést, kísérő járművet és számos társasági eseményt. Röviden: mindenre gondoltunk.

BMW -The Great Getaway


A „Big Boxer”-ek zord partok mentén, sűrű erdőkben, hegyek és vízesések mellett kanyarognak majd. A résztvevők eldugott helyeket és izgalmas embereket ismerhetnek meg, helyi és nemzetközi ételeket kóstolhatnak, és a kifejezetten a túrákra szabott szálláshelyeken feltöltődhetnek a következő napra.

BMW -The Great Getaway


A túránként legfeljebb tizenkét résztvevő garantálja a gyors haladást a napi 150-200 kilométeres szakaszokon, az esti közös szórakozást és az intenzív közös élményt a „városi napon”, ahol a résztvevők elmerülhetnek a híres városok olvasztótégelyében: San José Costa Ricában, Lisszabon Portugáliában és Portland/Oregon az Egyesült Államokban.

BMW -The Great Getaway


Minden sarkon új, intenzív benyomások várják a résztvevőket: lüktető élet, idegen illatok, látványos építészet, még a hangzásvilág is mindenhol más. Hiszen minden városnak megvan a maga ritmusa. A legizgalmasabb találkozni azokkal az emberekkel, akik a város szívét dobogtatják, például, amikor ellátogatunk egy kézműveshez vagy a helyi piacra.

BMW -The Great Getaway


Vacsora után a napot különböző módon zárjuk le. Például whisky-kóstolóval, koktélozással a „tetőn” vagy élőzenével, mielőtt másnap reggel mindenki újra nyeregbe pattan: „The Great Getaway – R 18-asokat beindítani!” Nyolc nap felejthetetlen motoros élvezet, lenyűgöző élményekkel kombinálva várja a résztvevőket.

BMW -The Great Getaway


A „The Great Getaway” időpontjai a következők:
1.      Costa Rica, 2022 márciusa
2.      Portugália, 2022 áprilisától júniusig
3.      USA, 2022 augusztusától októberig
További információ és foglalás a www.thegreatgetaway.net oldalon.

Szöveg és kép: BMW Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes