Stylmartin Navajo Evo

A márka kollekciójának egyik főszereplője a Navajo Evo túra csizma sem marad észrevétlen, aki veszi a fáradságot, és tisztességesen körülnéz a gyártók kínálatában. Ez a durva és erős egyéniséggel felvértezett modell, az anyagok robusztus keverékén és kényelmén alapul, még több órás utazás után is könnyű a viselése.

A kalandot kereső motorosoknak ajánlja a Stylmartin a Navajo Evo-t, ami egy rendkívüli védőképességgel, kifinomult esztétikával kelleti magát. A víz lepergető, olajjal kezelt, bőrből készült, és egész napos kényelmes viseletet biztosító szerkezeti felépítéssel büszkélkedhet.

Stylmartin Navajo Evo

Mindehhez hozzájárul az anatómiai és légáteresztő talpbetét, az ütésálló belső párnázás és a fémhálós első légbeömlők, amelyek a szellőzést biztosítják melegebb napokon. A csizma másik jellegzetes eleme a funkcionális és “masszív” rögzítés, amely 3 állítható gyorskioldós feszítőből áll, ezek szükség esetén cserélhetők. A boka belső védelmét mindkét oldalon poliuretán betétek látják el, a sebességváltó kar által mechanikai igénybevételnek kitett területen bőr párna erősítést alkalmaztak.

Stylmartin Navajo Evo

A Navajo Evo az örökzöld alkotó elemek és anyagok kombinációjának köszönhetően strapabíró, és a modern kialakítással együtt igazán szép lett. Érdemes megemlíteni a 3D “gyémánt” hatást, amely a csizmaszár egy részén lkátható, valamint a piros részleteket, amelyek kontrasztot alkotnak a fekete/antracit talppal. Ez utóbbi csúszásmentes gumiból készül, piros Stylmartin logóval.

Stylmartin Navajo Evo

A méret tartomány 38-tól 47-ig terjed. A védelmi képességeket az EN 13634:2017 szabvány szerinti megfelelőség garantálja. A csizmáról további információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes