Honda újdonságokhoz Hepco & Becker kiegészítők

A 2021-ben útnak indult Forza 750 és a CMX 1100 Rebel modellekhez készítettek a német cégnél funkcionális felhasználáshoz szükséges tartozékokat. Mindkét modell alkalmas lehet hosszabb-rövidebb túrák megtételére, nem véletlen, hogy a csomag szállítás került a középpontba mindkét motor esetében.

A Honda robogó érájának zászlóshajója a Forza 750 kialakítása alkalmassá teszi nagyobb távolságok megtételére is, ezért a praktikus C-Bow oldaltáska tartó rendszert illesztették az újdonsághoz.

Honda Forza 750 – Hepco & Becker

Természetesen a hátsó rész poggyász szállításra alkalmassá tétele sem maradhatott ki. Kisebb hátsó táska részére megfalelő rögzítési alap lehet egy Minirack platni. A stabilitás növelés érdekében az oldal állvány alsó részére szerelhető szélesítés biztosítja a stabilitást. A csomagszállítási rendszer kialakításával együtt új utas kapaszkodó is kialakításra került.

Honda Forza 750 – Hepco & Becker


Az idei év másik újdonsága a CMX 1100 Rebel, ami az 500-as “kis testvér” után az utakra „szabadult”. Itt is szempont volt a stílushoz jól illeszkedő csomagszállítási kapacitás kialakítása, erre a leginkább megfelelőnek a C-Bow táska tartó rendszert találták a fejlesztők.

Honda CMX 1100 Rebel – Hepco & Becker

Az ehhez illeszthető szövet és bőr táskák kínálatából mindenki megtalálja az egyéni elképzeléseinek megfelelőt. A stílusból kiindulva, magányos motorosokra gondolva született az ötlet, hogy az utas ülés helyét váltsa fel egy Solorack tartó a csomagok könnyebb és gyorsabb rögzítése érdekében. Emellett Lock-it rendszerű tankra szerelhető gyors csatlakozó rendszert is illesztettek a modellhez, hogy tovább lehessen növelni a szállítási kapacitást.

Honda CMX 1100 Rebel – Hepco & Becker

Akik mégis meghagynák a hátsó ülést, azoknak a Minirack-ra rögzíthető táskák jelenthetik a megoldást. Aki nem tudja elképzelni a motorját hátsó doboz nélkül, azoknak az Alu- és Easyrack platnik felszerelése jelenthet megoldást. A rebellis megjelenés fokozása érdekében első lámpára rácsot és utas háttámlát is kínálnak, bár ez utóbbi esetben csak hátsó csomagtartóval lehet számolni a poggyász elhelyezésére.

Honda CMX 1100 Rebel – Hepco & Becker

A biztonságra adó tulajdonosok figyelmét valószínűleg nem fogja elkerülni a típusra készített bukócső.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes