BEMUTATTÁK AMERIKÁBAN A 2022-ES HARLEY-DAVIDSON MOTOROKAT

Reflektorfényben a 2022-es Harley-Davidson modellek, itt vannak az ikonikus cruiser, sport, kaland-túra és túramotorok, valamint trike-ok. A legnagyobb újdonságokat és a limitált CVO motorokat egy külön online eseményen leplezik le január 26-án 17 órakor.Már nagyon várjuk a január 26-i bemutatónkat a 2022-es modellekkel a “Tovább. Gyorsabban.” világpremieren – remélem sokan követnek majd minket!” mondta Jochen Zeitz a Harley-Davidson elnöke, vezérigazgatója. 

SPORT KATEGÓRIA
A Harley-Davidson Sportster S egy erős cruiser motor, amely a hihetetlen erőt ötvözi a legújabb fejlesztésekkel és a féktelen stílussal.

Harley-Davidson 2022


A modell 121 lóerős Revolution Max 1250T blokkja könyörtelen, azonnali gázreakciót nyújt vezetőjének. A feszes, könnyű alváz és a prémium felfüggesztés együttesen kiváló úttartást és kezelhetőséget biztosít. 2022-ben a Sportster S metál fekete színben és még két új fényezéssel érhető el: homokszürke és ásványi metálzöld.
KALAND-TÚRA KATEGÓRIA
2021 februári bemutatása óta a Pan America 1250 Special és a Pan America 1250 túraendurók meghódították a túramotorok világát. Valójában a Pan America 1250 Special az első számú kaland-túramotor lett Észak-Amerikában, a motorcycle.com-on az év legjobb kalandmotorja és motorkerékpárja címet kapta.

Harley-Davidson 2022

A masszív, erős, új technikával felszerelt járműveket az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy önbizalmat keltsenek a motorosokban és a kalandozás szellemét nyújtsák terepen és úton egyaránt. 2022-re még jobb TFT-kijelzővel szerelték fel őket, és normál körülmények között 10 másodpercről 3-5 percre meghosszabbították a lejtmenet vezérlés aktívált idejét. A Pan America 1250 Special modell új színválasztéka a kék-fehér színkombináció.
CIRKÁLÓ KATEGÓRIA
Új fényezések, egyedi stílus a nosztalgikustól a nagyon modernig.

Harley-Davidson 2022

Softail Standard: Nyers, lecsupaszított bobber stílusával ez a motor egy üres vászon a testreszabáshoz. A 2022-es újdonság, az Annihilator öntött alumínium kerekek fényes fekete bevonattal helyettesítik a küllős kerekeket.
Heritage Classic 114: Az örök amerikai cirkáló, látványos vintage részleteket és tiszta rock and roll stílust kínál. 2022-ben új króm díszítéses és matt fekete változatban is elérhető. A díszítőelemek közé tartozik a fényes fekete hátsó lámpasor, a szélvédő tartókonzolok, az első lámpák és az irányjelzők, fekete tükrök és villabefogók, fekete eloxált kerékagyak és küllők, valamint matt fekete kipufogóvédők krómozott kipufogóvégekkel.

Harley-Davidson 2022

A króm díszítésű modellt fekete 9 küllős öntött alumínium vagy krómozott felnikkel kínálják; a fekete díszítésű változatot fekete 9 küllős öntött alumínium vagy fekete mart felnikkel rendelhető.
Street Bob 114: A letisztult, leegyszerűsített, feketébe burkolódzó Milwaukee-Eight 114 motorral szerelt Street Bob újdonsága, az Annihilator öntött alumínium kerekek fényes fekete bevonattal.

Harley-Davidson 2022

Fat Boy 114: Az ikonikus motorkerékpár gőzhengerként vonul végig az úton. 2022-re a Lakester mart alumínium felnik 11 turbina küllőkre emlékeztető bemarást kaptak nyitott középagy résszel, valamint a klasszikus Fat Boy modell tank emblémáját újragondolták, és egy szárnyat kapott a középre visszatérő csillaggal.
Fat Bob 114: Egy motor, azoknak, akik erőre és teljesítményre vágynak. 2022-re új ovális alakú grafikát kapott az üzemanyagtank egy “H-D” felirattal a végén.

Harley-Davidson 2022

Sport Glide: Kiváló kombinációja az agilis motorozásnak és a hosszú túrázásoknak a Milwaukee-Eight 107-es blokkal. A levehető kemény nyeregtáskák és az elegáns, mini burkolat gyorsan eltávolítható a lecsupaszított cirkáló stílushoz, vagy felszerelhető a kényelem és a sokoldalúság érdekében egy országúti túrázás vagy a napi ingázás során. A fordított villák és a hátsó mono lengéscsillapító külső előfeszítés állítással precíz kezelhetőséget és vezetési kényelmet biztosít.
Breakout 114: A hosszú, keskeny stílus a modern élvonalba emeli a Breakoutot. A kidomborodó stílust a drag versenyek ihlették, de ez a gép önmagáért beszél. Rengeteg nyomatékot ad át egy hatalmas, 240 mm-es hátsó gumiabroncson keresztül. Az exkluzív Gasser II öntött alumínium kerekek és a digitális műszerek különböztetik meg őt a legjobban.

Harley-Davidson 2022

TÚRAMOTOR KATEGÓRIA
Minden Grand American Touring modellt egy finomjárású Milwaukee-Eight V-Twin blokk hajt. Az olajnyomású hátsó lengéscsillapítókon egy gombbal állítható az előfeszítés az optimális rugózás és az irányítás érdekében. A 49 mm átmérőjű első villák kiegyenesítik az úthibákat a kényelmes motorozáshoz. Minden túramodell alapfelszereltsége a Reflex rendszerrel összekapcsolt Brembo ABS fékrendszer. A Harley-Davidson kanyarodási és vezetésbiztonsági fejlesztései, amelyek az összes túramodellen már alapfelszereltség (kivéve a Road King), segítik a motorost a motorkerékpár megfelelő kanyaríven tartásához.

Harley-Davidson 2022

Az alapcsomag a következő fejlesztéseket tartalmazza: elektronikusan kapcsolt fékek, kanyar-ABS, kanyarodás-kipörgésgátló alap és eső üzemmóddal, kipörgésgátló-rendszer, visszagurulás-rendszer és abroncsnyomás-figyelő (TPMS). A 2022-as Grand American Touring modellek lenyűgözően új fényezést kaptak.
Road King: Az országutak legendája neoklasszikus króm stílussal és modern túrázási képességekkel.
Road King Special: Egyedi bagger csúcsteljesítménnyel és lenyűgöző külsővel, Daymaker LED-es fényszóróval, egyedi Prodigy kerekekkel és Milwaukee-Eight 114 blokkal.
Street Glide Special: Az eredeti, karcsú, gyárilag épített bagger kiváló teljesítménnyel és választható fekete vagy krómozott kiegészítőkkel. Daymaker LED-es fényszóróval, Boom! Box GTS információs és szórakoztató rendszerrel, Prodigy egyedi kerekekkel és Milwaukee-Eight 114 blokkal.

Harley-Davidson 2022

Road Glide Special: A vázra szerelt, aerodinamikus cápaorr-burkolat fenyegető megjelenése megadja az alaphangot ennek a nagy teljesítményű motornak, ami fekete vagy krómozott kiegészítőkkel választható. Főbb alkatrészei a dupla Daymaker LED-es fényszóró, a Boom! Box GTS információs és szórakoztató rendszer, a Prodigy egyedi kerekek és a Milwaukee-Eight 114 blokk.
Ultra Limited: Azoknak a motorosoknak, akik prémium túraélményre vágynak teljes felszereltséggel, kompromisszumok nélkül. Főbb alkatrészei a Tour-Pak csomagtartó, a Boom! Box GTS információs és szórakoztató rendszer, a fűthető markolat, a sebességtartó automatika, a Daymaker LED-világítás, a Slicer II egyedi kerekek és a Twin Cooled Milwaukee-Eight 114 blokk.

Harley-Davidson 2022

Road Glide Limited: Egy mesterien megtervezett túragép. Főbb alkatrészei a fejidomba szerelt, aerodinamikus cápaorrvédő dupla Daymaker LED-es fényszórókkal, Tour-Pak csomagtartó, Boom! Box GTS információs és szórakoztató rendszer, fűthető markolat, sebességtartó automatika, Slicer II egyedi kerekek és Twin Cooled Milwaukee-Eight 114 blokk.
TRIKE KATEGÓRIA
A Harley-Davidson Trike modellek igazi különlegességek, háromkerekűek révén növelik az önbizalmat, valamint bőséges és praktikus tárolóhelyet kínálnak a túrázásokhoz.

Harley-Davidson 2022

Freewheeler: Egy cirkáló ihletésű trike, ami háromkerekű hot-rod, kissé hajlított kormánnyal, bobtail sárvédőkkel, krómozott Hiawatha fényszóróval, Enforcer felnikkel és vágott kipufogókkal, a Harley-Davidson szabványos Cornering Rider biztonsági fejlesztéseivel és a Milwaukee-Eight 114 blokkal. 2022-ben újdonság a krómozott és fényes fekete tankmedál, klasszikus „V” formában. Új, választható kéttónusú Midnight Crimson/Vivid Black fényezés került az első és a hátsó sárvédőkre, valamint az üzemanyagtartályra.
Tri Glide Ultra: Egy hamisítatlan amerikai túratrike, amelyet úgy terveztek, hogy kényelmesen, nyomatékkal és stílusosan lehessen vezetni.

Harley-Davidson 2022

Főbb alkatrészei a Tomahawk egyedi felnik, a prémium Boom! Box GTS információs rendszer, a csomagtartó és a King Tour-Pak csomagtartó, a Daymaker LED-es fényszóró, a Harley-Davidson gyári kanyarodási biztonsági fejlesztések és a Twin Cooled Milwaukee-Eight 114 blokk. A 2022-es újdonság a bonyolult, krómozott Cloisonné tankmedál fekete és piros üvegbetéttel, és a választható kéttónusú Midnight Crimson/Vivid Black vagy Gauntlet Grey Metallic/Vivid Black fényezés, mindegyik kettős csíkozással.

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes