Kawasaki Versys 1000 – 2022

A Kawasaki Versys 1000 az elmúlt néhány évben kivívta magának a megbecsülést a kaland motort kedvelő motorosok között, és úgy tűnik, ez a sikertörténet 2022-ben is folytatódik. Azok számára vonzó ez a motor, akik a kényelem és a megbízhatóság szem előtt tartásával szeretnének hosszú távon túrázni. Ezeknek az igényeknek a kielégítésére a Versys három változatban lesz elérhető 2022-ben.

Az SE modell a család irigylésre méltó specifikációt tartalmazó tagja, amely az elektronikus eszközök széles skáláját vonultatja fel. A vezetést támogató eszközök és műszaki jellemzők, valamint elektronikus csillapítású első és hátsó felfüggesztése az alapfelszereltségbe tartozik.

Kawasaki Versys 1000


A Showa Skyhook futóművel menet közben tartja a helyzetét, függetlenül az útfelület hullámosságától. A felfüggesztés pedig a szupergyors reakciósebességének köszönhetően elnyeli az ebből fakadó mozgást. Szériapartnerként az SE-t egy S-modell egészíti ki, amely 2022-ben is a kínálat része, és ugyanazokat a vezetési segédeszközöket kínálja, mint az SE, de egy hagyományosabb, nem elektronikus csillapítású felfüggesztéssel készül.

Kawasaki Versys 1000

A vezetést segítő eszközök listája mindkét gépen kiterjedt, beleértve az elektronikus sebességtartó automatikát, az IMU továbbfejlesztett vezérlőcsomagját, a kipörgésgátlót, az integrált menetmódokat, a fel/le gyorsváltót és az ABS fékrendszert. Az S és SE LED-es lámpákkal teszi láthatóvá sötétben az utat, természetesen kanyarvilágítással is rendelkeznek. A TFT kijelzőhöz Bluetooth-kapcsolaton keresztül lehet csatlakoztatni az okostelefont, és a Kawasaki Rideology App segítségével plusz információkat lehet megjeleníteni.

Kawasaki Versys 1000

A kényelmes utazáshoz nagy szélvédőt és kézvédőket is találunk a motoron kiegészítőként. A szín azonos, könnyen rögzíthető oldal dobozokkal és kiegészítőként egy felsővel kapható S és SE modellek 2022-ben számos változatban elérhetők lesznek, a Tourertől a Grand Tourerig. Végezetül, az új szezonra elérhető a Versys 1000 modellek triójának „belépő szintű” változata, amely lehetőséget ad a korlátozottabb költségvetéssel rendelkező tulajdonosoknak arra, hogy felfedezzék, miért választották olyan sokan a Versys-t.

Kawasaki Versys 1000

A motor és a futómű tekintetében ugyanazt az alapspecifikációt kínálja, mint az S és SE modellek, de olyan elemek nélkül, mint a kanyarvilágítás, a TFT kijelző, az integrált menetmódok és a festés (vagy az SE elektronikusan csillapított felfüggesztés), az alapfelszereltséghez tartozó gyorsváltóval, nagy szélvédővel, fűtött markolatokkal és kézvédőkkel, valamint a 2022-es Versys 1000 sorozat többi gépénél megszokott kiegészítő dobozokkal és hátsó csomagtartóval rendelkezik.

Kawasaki Versys 1000

Idén a következő színekből lehet választani: Versys: csillogó lime zöld/metál fekete; Versys S és Versys SE: zöld/metál fekete, metál grafitszürke/metál fekete ez utóbbi kettőnél a metál fekete szín két árnyalatú.

Szöveg: Buny

Kép: Kawasaki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes