Metzeler KAROO 4

A díjnyertes KAROO 3 utódja, a KAROO 4 a METZELER termékcsalád legújabb generációját képviseli: egy kaland- és maxi enduro motorkerékpárokra szánt, kettős használatra tervezett gumiabroncs. Az új KAROO 4 a legkorszerűbb közepes és nagy lökettérfogatú enduro motorkerékpároknak további olyan tulajdonságokat kölcsönöz, amelyek mind aszfalton, mind terepen közlekednek. Az új abroncs egy rendkívül sokoldalú termék, amely elődjéhez képest jelentősen megváltozott futást biztosít a terepen és vizes úton, még teljesen megrakott állapotban is.

A METZELER KAROO 4 ideális választás lehet azok számára, akik motorkerékpárjukat utazásra használják fele-fel arányban közúton és terepen. Megbízhatóságra és teljesítményre törekednek különböző időjárási körülmények között, stabilitásra teljes terhelésnél és hosszú futásteljesítményre.

Metzeler KAROO 4


Azok a motorosok, akik próbára szeretnék tenni tudásukat és motorjuk képességeit, nagyra értékelik majd a terepjáró teljesítményét az abroncsnak. A „Scrambler” típusú gépek tulajdonosai is jól járnak vele, hiszen agresszív megjelenést kap ezekkel a gumikkal járművük anélkül, hogy feláldoznák a közúti tapadást, különös tekintettel a kezelhetőségre és a biztonságra nedves úton.
A KAROO 4 fő előnyei közé tartozik a tapadás terepen, amit a szabadalmaztatott futófelület-kialakításnak köszönhet. Emellett a kezelhetőség teljes terhelés mellett is a METZELER MRC technológiát alkalmazó profilnak köszönhetően, amely a „bütykök” ellenére javítja a nyomvonal tartását.

Metzeler KAROO 4

Extrém kopás-, vágás- és szakadásállóság a szénvegyületeknek és a futófelület optimalizálásának köszönhető. Kiváló a tapadása nedves úton és a biztonságot nyújtó elektronikai rendszerekkel jól összehangolható. A KAROO 4 forradalmi futófelület-kialakítással rendelkezik, amely növeli az abroncs teljes körű teljesítményszintjét mind aszfalton, mind a különböző típusú terepen. Ami a közúti teljesítményt illeti, a Metzeler mérnökei azon dolgoztak, hogy javítsák az általános kezelhetőséget és a nedves felületű úttesten közlekedés biztonságát, és olyan mintát dolgoztak ki, amely lehetővé teszi bizonyos dőlésszögek mellett a tapadást még nedves körülmények között is.

Metzeler KAROO 4

Terepen a KAROO 4 különösen nagyon puha felületeken, mint például homok, sár és agyag szerepel jól. A szabadalmaztatott DETRATEC kialakítás, központból induló, kanál alakú „bütykökből” áll, amelyeket egy hullámos hosszanti horony választ el az oldalsóktól. Ennek a három elemnek a kombinációja kettős funkciót tölt be, először a laza felületen a bütykök közé zárja a felület felső rétegét, hogy oldalirányú tolóerőt hozzon létre, másodszor pedig az öntisztító tulajdonságoknak köszönhetően kidobja magából az így felgyülemlett anyagot.

Metzeler KAROO 4

A bütykök csoportjai szabálytalan ütemben ismétlődnek, hogy csökkentsék a futófelület aszfalthoz ütközését és javítsák a gördülési simaságot, csendesebb legyen a futás. Az elődhöz képest több bütyköt tartalmaz az érintkezési ponton, hogy javítsa a kezelhetőséget és az elektronikus vezetési segédeszközökkel való integrációt. Ez a technológia a futófelületi szalag mentén elfoglalt helyzetüktől függően változtatható hornyok falszögekkel rendelkezik, hogy maximalizálja a futófelület mintázatának szilárdságát és a kopás egyenletességét.

Metzeler KAROO 4

A KAROO 4 első gumija egyetlen keverékből áll, extrém kopásállóságú szénkeveréket tartalmaz, az új keveréket azzal a céllal alkalmazzák, hogy szélesebb működési tartományt és nagyobb tapadást érjenek el. A hátsó abroncsok kétkomponensűek, a fő alkotóelem 100% szén, figyelemre méltó kopásállósággal. A két oldalán 80% szén és 20% szilícium-dioxid összetételű, hogy biztosítsa a hőstabilitást még terhelés alatt is. A KAROO 4 MRC technológiája a középső övvonaltól a vállrészig különböző profilokat tartalmaz. Ez megkönnyíti a kezelhetőséget, javítja a tapadást és a stabilitást még teljes terhelés mellett is.

Metzeler KAROO 4

Az elődjéhez képest rövidebb és szélesebb érintkezési felülettel a KAROO 4 profilja segít csökkenteni és kiegyenlíteni a futófelület kopását a nagyobb futásteljesítmény érdekében. A KAROO 4 könnyebb felépítésű, mint elődje, az INTERACT változtatható feszességű technológiával ellátott nulla fokú acélöv használatának köszönhetően jó reakciót és szilárd irányításérzetet garantálnak.

Metzeler KAROO 4

Elérhető méretek:
Első
19” 100/90-19 TL 57Q M+S
19” 110/80 R 19 TL 59Q M+S
19” 120/70 R

19 TL 60Q M+S
21” 90/90-21 TL 54Q M+S

Metzeler KAROO 4

Hátsó
17” 130/80 R 17 TL 65Q M+S
17” 140/80 R 17 TL 69Q M+S
17” 150/70 R 17 TL 69Q M+S
17” 170/60 R 17 TL 72Q M+S
18” 140/80 – 18 TL 70Q M+S
18” 150/70 R 18 TL 70Q M+S

Szöveg: Buny

Kép: Metzeler

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes