Touratech Aventuro Rambler Sunbeam

A túra kiegészítőiről híres cég sokoldalú sisak koncepciója lehetővé teszi, hogy az Aventuro Rambler a legváltozatosabb felhasználási körülményekhez igazodjon. A vadonatúj „Sunbeam“ változat most tovább bővíti ennek a kiválóan felszerelt többcélú sisaknak a választékát.

A Touratech Aventuro Rambler méltón a nevéhez – utazásra készült, és terepen is jól használható. A rekkenő nyári hőségben vagy az őszi ködszitálásban, ez a sisak maximális kényelmet és optimális védelmet nyújt viselőjének.

Touratech Aventuro Rambler Sunbeam

Az Aventuro Rambler hihetetlen sokoldalúsága mögött egy kifinomult koncepció húzódik meg, amely lehetővé teszi, hogy a legkülönfélébb felhasználási területekhez igazítható legyen. Hibrid sisakból nagyon kis erőfeszítéssel légies krossz sisakra vagy áramvonalas közúti sisakra alakítható, és mindezt eszköz nélkül. Függetlenül attól, hogy milyen konfigurációban utazunk, a Touratech Aventuro Rambler kialakítása, és sok okos részletmegoldása még a legigényesebb motorosokat is meggyőzi.

Touratech Aventuro Rambler Sunbeam

Négy állítható levegőbemenet és négy levegőkimenet biztosítja az optimális szellőzést a sisak belsejében, emellett kesztyűben is könnyen kezelhetők a csatorna reteszek. A levehető plexi és a speciális terepjáró levegő beömlőnyílás tovább növeli a levegőellátást a terepen való motorozáshoz. A Coolmax belső párnázás bőrbarát, eltávolítható és mosható. Az Ergo Padding System lehetővé teszi, hogy a sisakot a viselője egyéni fejformájához igazítsák több habpárnás csík segítségével. A beépített napszemüveg a legjobb védelmet nyújtja, viselője pedig további vakítás elleni védelmet kap a napellenzővel.

Touratech Aventuro Rambler Sunbeam

A plexi karcálló bevonattal rendelkezik, és lehetővé teszi a dobozban mellékelt Pinlock gyors felszerelését. A maximális biztonságot a nagy szilárdságú üvegszálas sisakhéj garantálja, amit három méretben gyártanak, így minden esetben tartható az EPS (belső ütéselnyelő réteg) és a sisakméret optimális aránya. A könnyen eltávolítható vészhelyzeti hevederek megkönnyítik az elsősegélynyújtók számára a sisak eltávolítását. A különösen biztonságos dupla D-gyűrűs rögzítővel felszerelt sisak megfelel a legújabb ECE és DOT szabványoknak.

Touratech Aventuro Rambler Sunbeam

A népszerű fekete-sárga színkombinációk mellett most egy további dekorvariáns, a „Sunbeam“ dizájn is megjelent, ahol az élénksárga kontraszt szürke és fekete elemekkel egészült ki. A Touratech Aventuro Rambler hét méretben kapható, XS-től 3XL-ig terjedő mérettartományban.

Szöveg: Buny

Kép: Touratech

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes