K’Rugged táskák a Kappától

Puha, moduláris, kalandra kész ez a lényege a K’Rugged táskáknak, ami a Kappa új termékcsaládja. Azza a céllal hozták létre a sorozatot, hogy “felöltöztessék” a modern terep motorkerékpárokat és még a legdurvább terepen is megfelelő védelmet nyújtsanak a csomagoknak.

A moduláris készlet 10 és 45 liter közötti űrtartalmú táskákból áll, amelyek külön-külön vagy kombinálva is használhatók. Ellenálló és rendkívüli anyagának köszönhetően, a hagyományos alumínium dobozok alternatíváját képviselik.

Kappa K’Rugged AV00

A „motorosok által, motorosok számára tervezett” termékek kiváló példája az új K’Rugged sorozat. A táskákat puha és könnyű szerkezet jellemzi, amit figyelemreméltó technikai jellemzők erősítenek… bár az igazi erősség a modularitás, ami lehetővé teszi, hogy a táskát könnyen a motorhoz és a használó igényeihez igazítsák. A Monokey és a Monolock dobozokhoz hasonlóan a K’Lab technikusai kifejezetten a K’Rugged puha táskákhoz fejlesztettek ki egy univerzális alapot. A cél? Olyan rögzítés létrehozása, amely képes garantálni a maximális merevséget minimális tömeggel, ellenáll a terephasználatból eredő igénybevételnek, és lehetővé teszi a szabad mozgást menet közben.

Kappa K’Rugged AV01

Az univerzális alap és a négy táska, ugyanazzal a kialakítással, különféle méretben és felhasználási céllal kapható.
AV00 BASE – A rögzítőrendszer felszerelése mindössze néhány percet vesz igénybe, és a megoldás még terepmotorokon is praktikusnak és könnyűnek nevezhető. az AV00 univerzális talp felszerelésével lehetővé válik az AV01 és AV02 táskák oldal- vagy nyeregtáskaként történő használata anélkül, hogy további rögzítő platnikra lenne szükség. A sokoldalú, moduláris felépítésből adódik, hogy a poggyászkombinációt mindenki az igényeihez tudja igazítani.
AV01 és a V02 K’Rugged táskák 10 és 20 literes kivitelben használhatók egyetlen táskaként, vagy egy moduláris csomagrendszer részeként, a termékcsalád más táskáival kombinálva.

Kappa K’Rugged AV03

A roll-top zárás 100%-os vízszigetelést biztosít, és segít megvédeni a tartalmat a külső hatásoktól. A külső oldalán tartós, laminált TPU-ból készült, félmerev AntiGrip gumialappal rendelkeznek, hogy tompítsa a terepen haladáskor az elmozdulást. A biztonságot és a stabilitást fokozzák a CAM csatok, amelyek erős igénybevétel esetén is ellenállnak, valamint a jól látható fényvisszaverő betétek. Az AV01 és AV02 az AV00 alapra vagy közvetlenül a csomagtartóra rögzíthető állítható pántokkal. AV03 K’Rugged – 45 literes, űrtartalmú henger táska, két oldalsó nyitási lehetőséggel, amely lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a tartalomhoz anélkül, hogy le kellene venni a táskát a tartóról. A felső részen az M.O.L.L.E. rendszer révén a táska tetejére plusz táska is rögzíthető még.

Kappa K’Rugged AV04

A roll-top zár itt is vízálló tulajdonságokat garantál, míg a CAM csatok optimális szilárdságot biztosítanak még akkor is, ha nagy igénybevételnek van kitéve utazás közben a poggyász. A mellékelt vállpánttal válltáskaként is használható.
AV04 K’Rugged Duffy Bag – 40 literes űrtartalmával ez a felül nyíló táska, a termékcsaládra jellemző anyagból és zárással készül, valamint egy nagyon hasznos tulajdonsága a motoros túrákhoz, a sokoldalúság. Az állítható vállpántok lehetővé teszik, hogy kézben is lehessen vinni, vagy tágas hátizsákként is használható.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes