Harley-Davidson Pan America Touratech kiegészítőkkel

Gyakorlati tesztek sorát végezte el a Touratech, hogy egyedi kiegészítő termékekkel örvendeztesse meg a Harley-Davidson Pan America tulajdonosokat. Ezek a tartozékok tovább fokozzák a túra képességét ennek a hatalmas kaland motornak.

Az új Harley-Davidson Pan America egy mérföldkő az amerikai motor gyártó cég történetében. Eddig soha nem fejlesztett kifejezetten offroad használatra szánt járművet a gyár.

Harley-Davidson Pan America – Touratech

A német túra kiegészítők gyártásával foglalkozó cég, most az Adventure Country Track keretében ellenőrizte a Pireneusokon át vezető Touratech teszt ketetében, hogy a Pan America valóban komoly szereplő ebben a szektorban. Nem csoda, hogy számos kiegészítő koncepció megszületéséhez ideális egy ilyen kemény menet. A motor védelmére bukócsövet, a hűtőre rácsot, a blokk alsó részére külön burkolatot készítettek. szárnyat nyújtott a járművédelem terén az offroadban használat.

Harley-Davidson Pan America – Touratech

A fejlesztők nagy lehetőségeket láttak a veszély orvoslásában a motort a repülő kövek és ütések ellen, valamint leesés elleni védelmet biztosít a radiátoroknak, tartály és karosszéria, valamint kifejlesztett megoldások. Az átfogó védelem érdekében még fényszóró védelem is elérhető, ez utóbbi fém vagy Makrolon kivitelben.

Harley-Davidson Pan America – Touratech

A Pan Am-on a poggyász szállításhoz a Touratech exkluzív, speciálisan tervezett ZEGA Evo X „Premium Edition“ rendszerét ajánlják. A feketére eloxált alumíniumból készült dobozok – amelyek közül az egyik kisebb térfogató, hogy szorosan illeszkedjen a kipufogó oldalhoz. A készletet fekete bevonatú rozsdamentes acélból készült tartóhoz lehet rögzíteni, és két kiváló minőségű belső táska is elérhető a komplett zárkészlet mellett.

Harley-Davidson Pan America – Touratech

Kisebb tárgyak, amelyekhez gyorsan hozzá kell férni, tárolhatók a vízálló, rendkívül tartós EXTREME Edition tanktáskában. Persze nem feledkeztek meg a fejlesztés során egy olyan platniról sem, amelyre a jól bevált ZEGA felső doboz rögzíthető. Figyeltek az apró részletekre is, ilyen például a TFT kijelző védőburkolata, az oldalsó állvány felfekvési felületének szélesítése, a hosszú távon kényelmes lábtartók vagy a rögzítő adapter navigációs eszközökhöz, ezek mind a gyakorlati tapasztalatok közvetlen eredményei.

Harley-Davidson Pan America – Touratech

A Touratech ezekkel a kiegészítőkkel a Harley-Davidson Pan America-t ideális útitárssá tette bármilyen kalandra Milwaukee-tól Madagaszkárig.

Szöveg: Buny

Kép: Touratech

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes