IXS Carbon-ST dzseki

Az IXS sportos kabátja különleges megjelenést kölcsönöz viselőjének, mert a nevéhez híven rendelkezik karbon felülettel. Sportos, kifinomult szabásával és számos funkcionális részletével ez a dzseki készen áll minden kihívásra.

A kifejezetten sporttúrákhoz fejlesztett kabát minden időjárási viszonyok között kényelmes. A solto-TEX membrán száz százalékban víz- és szélálló, ugyanakkor nagy légáteresztő képességgel rendelkezik a nyári hőség elviselése érdekében, amit a kabát oldalán és hátán elhelyezett szellőzők fokoznak.

IXS Carbon-ST

A kivehető bélés hűvösebb napokon jön jól, ezzel bővítve a felhasználási időszakot. Az ellenálló, külső 600D Polyoxford szövet magas kopásállósága mellett rendkívül kényelmes viseletet is garantál. A felkaron, a könyökön, a mandzsettán és a kabát szélén állítható a méret, így egyedi igényekhez igazítható.

IXS Carbon-ST

A kabát oldalán található „harmonika” betétek tovább fokozzák a kényelmet és biztosítanak optimális illeszkedést és mozgásszabadságot. Speciális mandzsetta zárással könnyítették meg a kesztyű felvételét, a komfortot emeli a kidörzsölés ellen védelmet nyújtó softshell gallér betét.

IXS Carbon-ST

Két külső és három belső zseb növeli az igazolványok vagy értékek elhelyezésének lehetőségfét. Az IXS Carbon-ST megfelel az EN17092-3:2020 (AA) szabvány szerinti követelményeknek.

IXS Carbon-ST

A védelem egy alapvető elem az IXS ruházati termékeknél, ezért nem csoda, ha olyan megoldásokat látunk, mint a magasságban állítható váll- és könyökvédők, az univerzális összekötő cipzár, vagy a fényvisszaverő betétek.

IXS Carbon-ST

Ezen kívül a kabát ujjai varrásvédelemmel rendelkeznek, hogy védelmet nyújtson a súrlódás során felmerülő kopással szemben egy bekövetkezett baleset esetén.

Szöveg: Buny

Kép: IXS

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes