Kawasaki Versys 650 – Hepco & Becker kiegészítőkkel

A Kawasaki Versys 650 átdolgozott kiadása már az utakon gördül, ezért a kínálatukban szereplő túra kiegészítőket a Hepco & Becker szakemberei hozzáigazították az újdonsághoz. Legyen szó egyszerű hétvégi kiruccanásról vagy hosszabb távok megtételéről, mindkét esetre kínálnak megoldást.

A könnyed, kevés poggyász szállítását igénylő túrákhoz a már bevált C-Bow táska tartó rendszert ajánlják, ehhez a katalógusban szereplő oldaltáskák közül mindenki megtalálhatja a megfelelő méretű és kinézetű könnyű táskát a motor két oldalára.

Kawasaki Versys 650 – Hepco & Becker


Azonban a hosszabb utakra vállalkozóknak is érdemes egy pillantást vetni a Lock-it trendszerű doboz rögzítő rendszerekre, amihez számos oldaldoboz párosítható a műanyagtól az alu kofferekig. A további csomag elhelyezéshez az utas ülés mögötti tér kihasználásával van lehetőség, ide az Alu- és Easyrack rendszerű doboztartó platnikat érdemes megnézni, hogy a hátsó doboz választékból az igényeknek megfelelő méretű és kialakítású tároló kerüljön a járműre.

Kawasaki Versys 650 – Hepco & Becker

A karbantartási munkák megkönnyítését is figyelembe vették a típus specifikus kiegészítők kialakításánál, készül hozzá közép állvány és a lazább talajon történő letámasztások biztonságosabbá tétele érdekében az oldal állvány kiszélesítésére is találtak megoldást. Az eldőlésből eredő károk megakadályozására bukócsövet is ajánlanak a modellhez, amire további kisebb táskák helyezhetők el, ha az eddigi poggyász kapacitás nem lenne elégséges.

Kawasaki Versys 650 – Hepco & Becker

Aki ellenállhatatlan vágyat érez ilyen kiegészítők felszerelésére, annak a V1 táska szettet érdemes megnézni. A látni és látszani elv érvényesítését a bukócsőre szerelhető kiegészítő LED lámpák hivatottak szolgálni.

Kawasaki Versys 650 – Hepco & Becker

Jelenleg fejlesztés alatt áll még egy speciális Lock-it rendszerű tankgyűrű a gyors és kényelmes tanktáska rögzítéshez, ha a hétköznapi közlekedéshez egy tanktáskára volna szüksége a tulajdonosnak.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes