Stylmartin Shadow

A Stylmartin tornacipők már amúgy is széles választékában megtalálható egy uniszex modell is, amelyet kifejezetten a nyári szezonra terveztek. Akárcsak az árnyék – amelyről a nevét kapta – a SHADOW sneaker könnyű és mindenekelőtt… teljesen fekete!

Felsőrésze bőr és viaszbevonatos anyag keverékéből készült, kissé magasított a bokánál, ami elfedi a boka védelmet és a légáteresztő bélést. Nélkülözhetetlen jellemzőkből nincs hiány, a CE-tanúsítvány és a flou sárga fűzőis jár hozzá, ami extra láthatóságot biztosít.

Stylmartin Shadow

Ezekről a jellemzőkről a márka ritkán mond le. Egyre melegebb az idő, egyre hosszabbak a nappalok, és fékezhetetlen a vágy, hogy újra motorra pattanjon valaki, és még egy könnyű sétát is tenne a tulajdonosa, akkor igazán nincs miért tovább keresgélni. A Stylmartin motoros „tornacipői” igazán figyelemre méltó választékot vonultatnak fel, így könnyebb a döntés, hogy mindennapi használatra és a hétvégi kiruccanásokhoz használják tulajdonosaik ezeket a lábbeliket. Jelenleg 16 uniszex modell található ebben a kollekcióban, minden szezon, stílus és motoros szegmens elvárásainak megfelelően.

Stylmartin Shadow

A legújabb családtag a Shadow nevet viseli, és a Stylmartin „védjegyeként” ismert felsőrészt az árnyalatok közötti anyagok ügyes keveréke jellemzi. Ebben főszereplő a viaszos, légáteresztő és nedvességálló szövet, valamint az olajozott bőr, amelyet betétként használnak a saroknál, a lábfej felső részén és a cipőfűző lyukak környékén. Ha már cipőfűző, ebből két pár található a dobozban, az egyik fekete, míg a másik fluoreszkáló sárga, a hátsó fényvisszaverő betét színével megegyezően. A biztonságot a boka tájékán poliuretán betétek és a felsőrész enyhén magas kialakítása garantálja, amely biztosítja a láb megfelelő stabilitását.

Stylmartin Shadow

Ez a felsőrész szintén modern és népszerű stíluselem, kívül bőr váltópárnát is tartalmaz. A kényelemről légáteresztő hálós bélés, valamint anatómiai és mikroperforált talpbetét gondoskodik. Feltétlenül említést érdemel még a masszív talp, a felsőhöz hasonlóan fekete és gumiból készült, hatékony csúszásgátló kialakítással. Az újdonság széles méret választékában kapható (36-tól 47-ig) a márka kereskedői hálózatában. Természetesen ez a cipő is megfelel az EN 13634:2017 motoros lábbelikre vonatkozó szabvány előírásainak.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes