A Husqvarna 2023-as Enduro és Szupermoto újdonságai

A Husqvarna bemutatta 2023-as TE és FE enduro családját, amely hét gépből áll, hogy a megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkező versenyzők a lehető legjobb eredményeket érjék el. A dinamikus teljesítmény és az ergonómia ötvözete került az újdonságok fókuszába, hogy a páratlan erő és kezelhetőség mellett a versenyképesek legyenek az új motorok.

Minden szinten találhatnak a versenyzők egy olyan gépet, amely a maga szektorában páratlan technikai fejlődést, megbízhatóságot és tartósságot biztosít. A modellválaszték a TE 150, TE 250 és TE 300 kétütemű, valamint az FE 250, FE 350, FE 450 és FE 501 négyütemű modellekből áll össze.

Husqvarna TE 300

A jellegzetes karosszéria a progresszív megközelítését tükrözi a svéd off-road motorkerékpár-tervezésnek. A sötétkék grafika a sárga betétekkel az ismert színeket hozza teljesen új kombinációkban. Az ergonómiát kifejezetten a kényelem és az irányítás pontosságának biztosítása érdekében alakították át, a keskeny részek megkönnyítik a vezetési pozíciók közötti váltást.

Husqvarna TE 300

A Husqvarna egyedülálló módon karbon kompozit segédvázat használ, ami valamivel több, mint 1 kg, és specifikus merevsége szintén hozzájárul a kiemelkedő kezelhetőséghez és a vezetői kényelemhez. A felülmúlhatatlan rugózás a WP elemeinek köszönhetően a legsúlyosabb ütődéseket is kivédi, így minden TE és FE modell optimális kezelhetőséget és irányítást biztosít.

Husqvarna FE 350

Az XPLOR 48 mm-es első villa osztott csillapítási funkcióval és könnyen hozzáférhető előfeszítés-beállítással rendelkezik. Hátul progresszív 300 mm-es rugóúttal rendelkező rugó és lengéscsillapító dolgozik. A kiszámítható viselkedés magabiztos versenyzést tesz lehetővé, így a gépek bármilyen terepen megállják a helyüket. A BRAKTEC hidraulikus fék- és tengelykapcsoló-rendszerei gondoskodnak a folyamatos működésről. A tengelykapcsoló egyenletes kopást és megbízható, modulált működést biztosít, a fékrendszert pedig endurósra szabták, bőséges fékezőerővel és pontos visszajelzéssel.

Husqvarna FE 350

A FIM SuperEnduro Világbajnoki cím megszerzésével Billy Bolt ismét bizonyította az FE 350 milyen hatékony technikával szolgálja a versenyzőket. Ez a győzelem tovább erősíti a Husqvarna Motorcycles hírnevét, és ismét megerősíti a teljes enduro-kínálatot, mint a verseny mércéjét. A 2023-as Husqvarna Motorcycles Functional Offroad ruházati kollekciója is megújul Gotland dzsekit, nadrágot, inget és esőruhát tartalmaz, amelyet kifejezetten enduro versenyekre terveztek.

Husqvarna FE 350 és TE 300


A cég másik újdonsága a 450 köbcentis SOHC négyütemű motorral hajtott FS 450 szupermoto, amin újdonság a kormányról változtatható üzemmód választás. Ez a kifinomult eszköz lehetővé teszi a gép teljes testreszabását, mivel vezérli az elindulást, a kipörgésgátlót és az új gyorsváltó aktiválását. Az új váz javítja a motor visszajelzéseit, mivel az új poliamid erősítésű alumínium segédváz létfontosságú szerepet játszik a kezelhetőség és a kényelem biztosításában.

Husqvarna FS 450

A legújabb WP felfüggesztéssel és az áthelyezett motorral javult a tömegközpontosítás, így az FS 450 kivételes pályaélményt biztosít minden versenyző számára. A minőségi, szupermoto specifikus kiegészítőkkel, köztük Alpina kerekekkel, Suter kuplunggal és nagy teljesítményű Brembo fékekkel ügyesen kombinálva, az FS 450 kétségtelenül versenyre készült. Mindezekkel a műszaki fejlesztésekkel az FS 450 vitathatatlanul a legerősebb, legjobb kezelhetőségű és legteljesebb szupermoto gép a piacon.

Husqvarna FS 450

Az FS 450 személyre szabásához kiváló minőségű tartozékok széles választéka elérhető. Ezeket az alkatrészeket úgy tervezték, hogy javuljon a teljesítmény, csökkenjen a súly vagy tartósabbá tegye ezt a kivételes szupermoto gépet. A 2023-ra elkészült FS 450 feltűnő fehér és szürke grafikával rendelkezik a jellegzetes megjelenés érdekében.

Husqvarna FS 450

A fokozott biztonság érdekében a szupermoto-specifikus funkcionális ruházat prémium kollekciója is elérhető a jobb kényelem, védelem és stílus érdekében.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes