Royal Enfield Interceptor 650 – Givi

Az elmúlt években a történelmi márka olyan modelleket fejlesztett, amelyek vonzóak az európai motorosok számára is. Ilyen például ez az új klasszikus, amely megtöri a közepes méretű motorkerékpárok rangsorát, amelyek a régi stílusú stilisztikai elemekre épít. A Givi kért egyet kölcsön, hogy a típus specifikus kiegészítőket a fejlesztő csapat el tudja készíteni.

A kiegészítők célja a kényelem és a csomag elhelyezés javítása… anélkül, hogy elveszítené a motorkerékpár az ikonikus megjelenését. Egy másik fontos funkció, hogy az innovatív REMOVE-X puha oldaltáskák rögzítési rendszere illeszkedjen az összképbe. Ennek az ikerhengeresnek az ára valóban verhetetlen, és teret ad az egyedi testreszabásnak anélkül, hogy nagyon megterhelné a költségvetést.

Royal Enfield Interceptor 650 – Givi


Kormány kialakítása a nyugodt motorozásra, utazásra csábít, a Givi pedig a túrázó lelkületet vitte tovább, figyelembe véve a tulajdonosok „tiszta vonalak” iránti vágyát. A Givi egyik legújabb kiegészítője a puha oldaltáskák rögzítőrendszere, amelynek segítségével csak néhány másodperc, hogy lekerüljenek a poggyászok a motorkerékpárról. Ehhez a motorhoz a nyereg oldalára és a tankra szerelt táskák közül a CORIUM sorozat illik a legjobban. Stílusosak és nagy szilárdságú 1200D W/R durva szemcséjű fekete poliészterből készülnek. Az Interceptor 650-hez (2019-21-es verzió) az alábbi kiegészítőket ajánlja az olasz gyártó:

Royal Enfield Interceptor 650 – Givi

SR9051 speciális hátsó csomagtartó Monolock rendszerű felső doboz rögzítéséhez. Formájának köszönhetően csomagtartónak is alkalmas. A fényes fekete felület a motorkerékpár vázát idézi. REMOVE-X oldaltáska tartók (kód TR9051) a puha táskák új és innovatív rögzítési rendszerét képviselik. Stabilizálják a táskák helyzetét, és egyszerűen egy kar megnyomásával szinte teljesen leválaszthatók a járműről. A 16 literes CORIUM CRM102 oldaltáskák feltekerhető zárórendszerrel, kivehető belső táskával és IPX5 szigeteléssel (erős esővel szemben is ellenáll) rendelkeznek. Ott van még a CRM106, egy 13 literes modell, arra az esetre, ha tovább szeretnénk csökkenteni az oldaltáskák méretét. A PL9051 táskatartó lehetővé teszi egy pár kemény oldalsó doboz rögzítését. Ebben az esetben a „pár” egyedi jelentéssel bír: a kombináció csak a kompakt Monokey E22 dobozokra vonatkozik.

Royal Enfield Interceptor 650 – Givi

A Café Racer univerzális szélvédő alumíniumból készül, és fekete eloxált (kód 100ALB) vagy szürke eloxált (kód 100AL) kivitelben kapható. 20,5 cm magas és 26,5 cm széles, ez a kiegészítő felszerelhető a speciális AL9051A szerelőkészlettel. Azok számára, akik lemondanak a stílusról a nagyobb szél védelem érdekében, a Givi a 140 univerzális plexit kínálja S és A változatban (füst és átlátszó verzióban). Ez 31 x 41 cm-es felületéhez feltétlenül szükséges a már említett speciális AL9051A szerelőkészlet. A másik speciális alkatrész, a TN9051 bukócső 25 mm átmérőjű acélcsőből készül, fényes fekete színben. A tartozék a motorblokk két oldalán kinyílik, hogy megvédje a két kipufogócsövet. A 03VKIT csavarkészlettel a fékfolyadék tartály fedelére lehet a Smart Mount RC S903A vagy S904B kiegészíítőket rögzíteni.

Royal Enfield Interceptor 650 – Givi

Az S903A teljes egészében eloxált alumíniumból készült, az S903B megerősített technopolimer középső rögzítést kínál. Mindkettő támogatja az okostelefon és GPS rögzítést típustól függően a megfelelő plusz alkatrészek alkalmazásával (S954SK, S956SK, S957SK, S958SK, S604). A tanktáskák közül a CORIUM CRM103 képezi a gyártói ajánlat részét, a négy eltávolítható mágnes segítségével rögzíthető, vagy a csomagban lévő négy további heveder segítségével rögzíthető. Űrtartalma 8 liter, kívül két praktikus oldalzsebbel és esővédő huzattal.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes