Hevik Mustang könnyű kabát

A Hevik „Café Racer” kínálatában 2020 óta megtalálható dzseki, nem csak a motorosok, hanem az elegáns megjelenés szerelmesei is különösen nagyra értékelték a Mustang fantázia névre keresztelt felsőt, ami most nevében is könnyűvé válik.

Az új változat – ahogy a neve is sugallja – ultravékony és ellenálló bivalybőrből készült, amelyet speciális anilinkezeléssel lágyítottak. A női változatban is elérhető kabát kivehető béléssel, váll- és könyökvédőkkel és AA minősítéssel rendelkezik.

Hevik Mustang Light – női


A bőr időtlen vonzerejét a korszerű technikai részletekkel ötvöző Mustang dzseki nem csak nevében lesz„könnyebb” , hanem árban is. A márka úgy döntött, hogy csökkenti a bőr vastagságát, hogy puhább, kényelmesebb ruhadarabot kínáljon a nyári hónapokra. De van még ennél jobb hír is, hiszen a hölgy vásárlókra tekintettel sajátos kialakítással és méretválasztékkal készülő fazonok is vannak a kollekcióban. Ennek a rövid szabású és retró hangulatú kabátnak az erőssége kétségtelenül a bivalybőr külső, ami vastagságának köszönhetően jobban követi a mellkas vonalait. Az illeszkedéshez hozzájárul az anilin kezelés, amely puhává és rugalmassá teszi a bőrt, és kellemes matt hatást kölcsönöz.

Hevik Mustang Light

A nyári szezonra mindenképpen megfelelő Mustang Light ennek ellenére kivehető, mellényre szabott béléssel rendelkezik, ami kitolja a használati idejét. Egy részlet, amit érdemes megjegyezni: a bélést sötétzöld pamutréteg borítja. Ez a vékony szabású és agresszív stílusú ruhadarab nagyon jól elfedi a vállakon és a könyökön található belső protektorokat. A gerincvédőnek is van zsebe, ide a gyártó a saját HFB és HCB védőeszközeit ajánlja. Azoknak, akik azt mondják, hogy a régies stílus és a praktikum nem jár együtt, meg kell gondolniuk mit beszélnek.

Hevik Mustang Light – férfi

Kényelmes motorozás közben és a nyeregből leszállva is. Ehhez olyan állítási lehetőségeket dolgoztak ki, mint a cipzár és patentok a csípőn és a könyökön, a kabátot a nadrághoz rögzítés lehetősége, valamint az elasztikus oldalak, vállak és mellkas rész és a légáteresztő felületek. Végül meg kell említenünk a nagyon hasznos zsebeket, amelyek közül kettő külső és egy felső zseb cipzárral zárható, míg a két belső zseb mellett egyet elhelyeztek a bélésen is. A Mustang Light fekete színben S-től 4XL-ig férfi, és XS-től 2XL-ig női mérettartományban kapható.

Hevik Mustang Light

A dzseki megfelel a motoros védőfelszerelésekre kiadott európai, az EN 17092-4:2017 „A osztály“ szabvány előírásainak.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes