Metzeler díj a legjobb építőnek

Az abroncs gyártó külön standdal készül a legnagyobb európai motoros találkozóra és építők versenyére. A helyszíni gumicsere szolgáltatás mellett, az Egyedi Bike Show keretében a Metzeler-díjat is meghirdette a Faak Am See (Ausztria) találkozó helyszínén a német cég.

A Metzeler már eddig is vezető szerepet töltött be az európai motoros hét, a legnagyobb európai motorrali támogatásában, amelyet szeptember 6-tól rendeznek az ausztriai Faak am See-ben és 2022. szeptember 11-ig, vasárnapig tart.

Metzeler – Faak am See


A német gumiabroncsmárka ikonikus termékei a Harley-Davidson Village egyedi építőknek fenn tartott területén egy teljesen egyedi standdal mutatja be a Cruisetec és az ME888 Marathon Ultra abroncsokat, amelyeket a kifejezetetten a cirkálók legújabb generációjához terveztek. A Metzeler emellett különböző kezdeményezéseket népszerűsít ebben a hat napban, amit több ezren fognak látni Európa minden részéről, ahová özönlenek a motorosok.

Metzeler – Faak am See

Amellett, hogy ingyenes abroncsnyomás-ellenőrzési szolgáltatást kínálnak, a motorosok vásárolhatnak és Metzeler abroncsokat szereltethetnek fel a rally ideje alatt, a helyszínen jelen lévő szerviznek köszönhetően. Emellett hivatalos szponzora a Custom Bike Show-nak is, amelynek keretein belül pénteken kiválasztják a legszebb motorkerékpárokat a Sport, Cruiser, Tourer, Classic, Adventure és Radical Custom kategóriákban, jutalmazva kreativitást és a testreszabás összetettségét. A belépés ingyenes, és a Show legjobbjai egyedi díjat is kapnak. A Metzeler több szett Cruisetec ajándékba adásával készül a nyerteseknek, és emellett a Metzeler Díj népszerűsítője is megválasztásra kerül.

Metzeler – Faak am See

Ezt a díjat 2018 óta először adják építóknek és magánszemélyeknek egyaránt. A hét stílusosan ér majd véget a Metzeler egyedi túra távjának teljesítésével. Idén a márka részt vesz még olyan eseményeken, mint a milánói kiállítás, a 29. európai HOG Rally Portoroz-ban Szlovéniában, Sport Találkozó Grazzano Viscontiban, Swiss Harley Days Luganóban és az Örök város rendezvényén, Rómában. A Cruisetec egy új generációs gumiabroncs, amelyet kifejezetten V-Twin motorkerékpárokhoz terveztek. Ez garantálja a könnyű kezelhetőséget és a kanyarban a megfelelő tapadást az innovatív szövetváznak és a futófelület-keveréknek köszönhetően.

Metzeler – Faak am See

Ez egy olyan gumi, amely kiváló futás teljesítményt nyújt, biztosítja az egységességes kopást és kiváló reakciókészséggel segíti az irányváltásokat. Az ME 888 Marathon Ultra a vezetési élmény támogatásával és nagy futásteljesítményével örvendezteti meg a tulajdonosokat. Ezen kívül a innovatív szerkezete és futófelületi mintázata a keresztirányú hornyokkal, meghosszabbítja az abroncs élettartamát és kiváló tapadást biztosít nedves úton is.

Metzeler – Faak am See

A mérettartományba tartozó abroncsok között ott van is a ME 888 Marathon White Wall, amely kiemelkedik klasszikus stílusával, tovább fokozva a cruiser és épített motorkerékpárok megjelenését.

Szöveg: Buny

Kép: Metzeler

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes