Hepco & Becker kiegészítők Yamaha modellekhez

További két modell került a Hepco & Becker fejlesztési műhelyébe az idei Yamaha modelllek közül. A Ténéré 700 World Raid és az XSR 700 a középosztályt képviseli, és ebben a kateriában fontos a tulajdonosok megelégedettsége, ezért a német gyártó mindkét motorhoz olyan kiegészítőket készített, amelyek az elmúlt évek tapasztalatai alapján az egyéni igények kielégítésére alkalmas lehet.

Új lehetőségek a kaland hosszú távú motorkerékpárral, ezt ígéri a Yamaha vadonatúj Ténéré 700 World Raid motorja. A gyártó szerint 500 kilométeres távolság megtételére is alkalmas, akár egyhuzamban.

Yamaha Ténéré 700 – Hepco & Becker

Ez egy nagyon jó teljesítmény, így a lehető legtöbb csomag elhelyezésére is gondot kell fordítani. Ezért kiegészítők hatalmas választékát fejlesztették ki ehhez a típushoz. Rövid utazásokhoz a diszkrét C-Bow tartót kínálják, amelyre C-Bow táskák könnyen és biztosan rögzíthetők. Az erős, csavarozott csomagtartók hosszabb utakra nyújtanak ideális megoldást az Xplorer Cutout dobozokkal, amelyek fekete vagy ezüst színben, rozsdamentes acéltartóval, 40 literes és kipufogó oldalon 37 literes dobozokkal kaphatók.

Yamaha Ténéré 700 – Hepco & Becker

Egy kis szerszámosláda is felfér a doboztartóra. A hátsó csomagok elhelyezésére felső doboz áll rendelkezésre Alu- vagy Easyrack tartóval. A kis táskákat a Minirack platnihoz lehet rögzíteni, ha valaki kerülné a felső doboz használatát. A csomagtartó szélesítés nagyobb hengerzsákok rögzítésére is lehetőséget ad. Bármi olyan kisebb dolog, amire gyorsan szüksége lehet a motorosnak elfér egy tanktáskában, amit célszerű a Lock-it tankgyűrűs változatban megvenni.

Yamaha Ténéré 700 – Hepco & Becker

A V1 bukócsőre rögzíthető táskák további kisebb dolgok elhelyezését teszi lehetővé. A védőeszközök szegmensében a tankvédő bukócső mellett markolatvédelmet, lámpavédő rácsot és kartervédőt is fejlesztettek. A Hepco & Becker kiegészítő fényszórók további biztonságot nyújtanak rossz látási viszonyok mellett, és érdemes egy pillantást vetni a karbantartási munkákat megkönnyítő központi állványára is.

Yamaha Ténéré 700 – Hepco & Becker


A másik Yamaha a klasszikus modellek előtt tiszteleg, de abszolút modern technológiával. Ez a vadonatúj XSR 700, amivel a gyártó szeretné valóra váltani a versenyzők álmait. Legyen szó sportos vezetésről, vagy csak cirkálásról, ezzel a motorkerékpárral minden lehetséges. Praktikus kiegészítők sorát fejlesztették, hogy ez a gép is nagyobb távolságokra is optimálisan használható legyen.

Yamaha XSR 700 – Hepco & Becker

C-Bow táskák és dobozok villámgyorsan rögzíthetők a diszkrét C-Bow típus specifikus tartóhoz. Ha több poggyásszal szeretne valaki utazni, akkor érdemes közelebbről megnézni a Lock-it oldaltáska tartót. A praktikus Lock-it tankgyűrű lehetővé teszi a Hepco&Becker kínálatában szereplő tanktáskák felszerelését, így például pénztárca vagy okostelefon biztonságosan elhelyezhetők.

Yamaha XSR 700 – Hepco & Becker

Megálláskor a sisak könnyen elrakható egy Hepco&Becker felső dobozban, amely gyorsan rögzíthető az Alu- vagy Easyrack tartóra. A Minirack inkább kisebb hátsó táskák helyezhetők el, elsősorban a Street és Royster sorozat speciális darabjait ajánlja a gyártó Lock-it zárral. A bukócső véd a nagyobb sérülésektől, ha véletlenül elcsúsznának a motorral, a lámpavédő pedig terepes stílust kölcsönöz a motornak.

Yamaha XSR 700 – Hepco & Becker

Érdemes egy pillantást vetni még az oldaltámasz szélesítésre, hogy a motorkerékpár biztonságosan álljon például füvön vagy kavicson.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes