GasGas RX 450F Replica

Ez egy igazán különleges darab! Sam Sunderland történelmet író, 2022-es Dakar-rali győzelme óta szeretett volna a GasGas visszaadni valamit ebből a sikerből a rally rajongóknak. Ezért életre hívták a GasGas Factory Racing által ihletett rally motorkerékpárt, amit RX 450F Replicára kereszteltek.

Minden egyes darab gondos összeszereléssel készül, sok olyan alkatrész felhasználásával, amilyet Sam Dakar-győztes gépén is láthattunk. Ez sokkal több, mint egy modellutánzat, az RX 450F Replica olyan közel áll a valódi verseny géphez, amennyire csak lehet.

GasGas RX450F Replica

Ha valaki rally-raid privát versenyző vagy egy csapat tagja, a GasGas vadonatúj RX 450F Replica motorja sokkal könnyebbé teheti a ralikarrierjét, vagy a következő sivatagi kalandot! A versenyzéshez semmi sem kell, a kézzel szerelt motor a legfontosabb rally-specifikus alkatrészek hosszú listájának felhasználásával készül, akárcsak Sam Sunderland és Daniel Sanders versenymotorjai. Szuper könnyű szénszálas navigációs állvány, WP XPLOR PRO 7548 első villa, WP XPLOR PRO 7750 hátsó lengéscsillapító, piros eloxált X-TRIG bilincsek, piros Supersprox Stealth hátsó lánckerék, Akrapovic kipufogó, Brembo fékek, GasGas Hinson kuplungburkolat, Continental TKC 80 gumik, fekete eloxált EXCEL felnik és opcionálisan választható matrica készlet.

GasGas RX450F Replica

Az MC 450F krosszmotor nagy teljesítményű erőforrására épülő GasGas RX 450F Replica minden bizonnyal nem szűkölködik a teljesítményben! Az elektromos rendszer éppen csak egy kicsit szelídíti a dolgokat, hogy használható teljesítményt biztosítson, kifejezetten rally versenyekhez igazítva a karakterét. A motor a belsejében is egészen különleges. A nagyobb megbízhatóság érdekében megerősített tengelykapcsoló és sebességváltó, átdolgozott SOHC hengerfej, valamint Pankl tengelykapcsoló és dugattyú gondoskodik a megfelelő élettartamról és teljesítményről. A WP PRO futómű elemek magabiztosságot kölcsönöznek a legdurvább és legkeményebb rali terepeken is.

GasGas RX450F Replica

A GasGas RX 450F csak korlátozott számban kerül a márkakereskedésekbe, és még országonként is eltérő lehet az elérhetősége . Az árakkal kapcsolatos részletes információkért érdemes felkeresni egy GasGas kereskedőt vagy az importőrt.

Szöveg: Buny

Kép: GasGas

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes