A QJMotor Milánóban

A világ legnagyobb nemzetközi motorkerékpár kiállításaként az EICMA-n számos kínai vállalatt is képviselteti magát. Különösen a QJMOTOR márka érdemel kiemelt figyelmet ezen a kiállításon, több mint 800 négyzetméteres kiállító terével. Ez a második alkalom, hogy a QJMOTOR megjelenik a milánói kiállításon, hiszen az új és élvonalbeli márkát egy régi kínai motorkerékpárgyártó cég, a Qianjiang Motor alapította. A Qianjiang Motor az egyik vezető kínai motorkerékpár gyártásra és értékesítésre szakosodott vállalat. Benelli, Qjiang és más márkák tulajdonosa.

A QJMOTOR termékeit Kínában sok fiatal felhasználó kedveli, és az elmúlt két évben Európában és más országokban és régiókban is terjeszkedni próbáltak. A kínálatban 110-1200 köbcentis erőforrásokig terjedő kínálata gazdag termékcsalád felépítéséhez nyújt biztos alapot. A QJMOTOR 34 motorkerékpárt és elektromos járművet, valamint 2 ATV-t mutat be ezen a kiállításon.

QJMotor


A paletta számos sorozatot fed le, a csupasz motoroktól, az ADV-t, a retrot, a túrát, a robogót, az elektromos járműveket és az ATV-t. Közülük az SRK sorozat bővült, a kéthengeres SRK400 és a négyhengeres SRK600 mellé 125, 700 és 900 köbcentis modellek is bekerültek. Az SRK700 és az SRK900 mindegyike vad külsővel, teljes LED-világítással, fordított villával, TFT műszeregységgel, csúszó tengelykapcsolóval, ABS-sel rendelkezik. ADV tekintetében SRT550, 700 és 800 sorozat került kiállításra. Ezek a modellek ugyanazzal a blokkal rendelkeznek, mint a már Európában népszerű Benelli TRK sorozat. A QJMOTOR ADV-modellek kialakítása reményeik szerint jó benyomást tesz majd az európai vásárlókra. Tagadhatatlan, hogy ez a kínai vállalkozás nagyon erős termékkutatási és -tervezési képességgel rendelkezik, így a kiállításon más, kiváló dizájnnal rendelkező termékeket is láthatunk.

QJMotor

Például a V-motorral szerelt SRV300 klasszikus ihletésű külsővel rendelkezik. De emellett megvan a maga egyedisége, mint például az alacsonyabb ülésmagasság kialakítás, amely a kezdőket segítheti. Az európaiak által kedvelt ingázásra alakalmas robogók tekintetében a QJMOTOR számos 125, 150 és 350 köbcentiméteres lökettérfogatú modellt is kiállított. Ezek lesznek a japán robogó és az európai helyi robogómárkák kihívói. A QJMOTOR ugyanakkor megfelel Európa új energiapolitikájának is. A robogókra alapozva dobta piacra az EV változatot. Tudjuk, hogy a Kínából származó lítium akkumulátor technológia jelenleg vezető szerepet tölt be a világon. Ha a motor megbízható, akkor a termékek következő generációjának már a vezető szerep sem elképzelhetetlen. A QJMOTOR nagyon kiváló kétkerekű termékeket kínál a kiállításon, és ez a bőséges stílus elképesztő.

QJMotor

Miután ennyi termékkel jelent meg az európai piacon, a QJMOTOR Európában is tovább bővíti eladási csatornáit. Jelenleg a legtöbb európai országban, mint például Németországban, Spanyolországban és Franciaországban kiváló forgalmazókkal együttműködve értékesíti a járműveit és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásait, hogy a fogyasztók magabiztosan vásárolhassák meg termékeiket.

Szöveg: Buny

Kép: QJMotor

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes