Kawasaki W800 – 2023

A Kawasaki ikerhengeres léghűtéses motorkerékpárja egyszerű, és az 1960-as éveket, az akkori megjelenést hozza vissza, amilyen a W1-es széria volt. A W800 2023-ban egy olyan teljesítményimpulzussal kívánja a nosztalgia iránt elkötelezett motorosok szívét megdobogtatni, akik egy mechanikus szívverést keresnek, amilyet a régi idők motorjai képesek csak adni.

A precíziós tervezés és a tetszetős részletgazdagság miatt a W800 már álló helyzetben is olyan lenyűgöző, mint menet közben egy hétvégi túra alkalmával a kanyargós úton.

Kawasaki W800 -2023

A hagyományos drótküllős felnire szerelt 19 hüvelykes első kerék egyszerre idéz meg egy korszakot, de közben precíz nyomvonal követést biztosít minden helyzetben. Hasonlóképpen, a korabeli analóg műszerek kinézetét kölcsönözve, finom LCD-kijelző szolgál a lényeges információk megjelenítéséhez, míg a nagy, kerek króm kerettel rendelkező fényszóró, az elliptikus hátsó lámpa és a golyó alakú irányjelzők egyaránt modernek és időtlenek.

Kawasaki W800 -2023

A praktikumtól sem kell lemondani, például a közép állványról és a klasszikus krómozott sárvédőktől. A bőségesen párnázott ülés és a hagyományos kormány és a kényelmes helyet adó lábtartók természetes ergonomikus illeszkedéséig a W800 a hagyományról és a büszkeségéről szól. A tulajdonos pedig örül, amikor ránéz a léghűtéses, kéthengeresek fénykorát idéző, az 1950-es és 60-as évek stílusában készült gépre.

Kawasaki W800 -2023

Egy generáció, amelyik ismeri az autentikus stílust, és végig fut a hátukon a hideg, amikor meglátják. Az idősebb generációhoz tartozó motoros, vagy az A2-es jogosítványt most megszerző retro stílusra nyitott fiatalok megtalálhatják a W800-ban álmaik ne továbbját. Ez minden egyes alkalommal izgalmat és büszkeséget éreznek, amikor olyan szerencsések lehetnek, hogy „W-élményben“ van részük egy-egy motorozás során.

Kawasaki W800 -2023

A 2023-as évre palakék/metál fekete színkombinációban is érkezik majd a kereskedésekbe.

Szöveg: Buny

Kép: Kawasaki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes