Kawasaki Vulcan S – 2023

A Vulcan S cirkáló egy lenyűgöző kéthengeres erőforrással szerelt motor az A2 vezetői engedélyhez illeszkedő teljesítményű motorok között. A következő szezonra a már ismert metál fekete fényezés mellett matt metál szürke-fekete színösszeállítás érkezik új grafikával.

A soros, két hengeres motor alacsony építési módja az elmúlt években sok barátra talált, köszönhetően a teljesítmény leadás módjának, kezelhetőségének amely vonzó mind a kezdőknek, mind a tapasztal motorosok számára.

Kawasaki Vulcan S


Mindehhez a váz, az első 41 mm átmérőjű villák, a fekvő hátsó lengéscsillapító által biztosított menettulajdonságok nagy mértékben hozzájárulnak. A Kawasaki Ergo-Fit tartozékprogramjának köszönhetően az ülésmagasságot, a kormányt és a lábtartók változtathatóságának lehetőségét kínálják a különböző igényeknek megfelelően.

Kawasaki Vulcan S

Ehhez állítható kuplung- és fékkarok járnak az alapfelszereltség részeként. A Vulcan S mindenki számára elérhető, mégis különleges egyéniséggel rendelkezik a versenytársak között. Ennek a hosszú, alacsony cirkálónak a vonzerejét a váz alatt elhelyezett kipufogó, a karcsú vonalak és a könnyű kezelhetőség teszi igazán vonzóvá.

Kawasaki Vulcan S

A 2023-as modellek műszaki paraméterei nem változnak az előző évi kiadáshoz képest.

Szöveg: Buny

Kép: Kawasaki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes