Vespa 946 a nyúl évében

Egy sorozat kezdődik a 12 éve megjelent modell korlátozott és számozott kiadásával, amely a holdnaptár ikonográfiájával jelzi különlegességét. Az új holdév kezdete nem csak az újjászületést, lelkesedését és a tavasz örömét hozza el számunkra, hanem egy új időszakot a horoszkópban.

2023. január 22-én ünnepeljük a nyúl évének kezdetét, ami a béke, a jólét és a múlt tiszteletének szimbóluma és előjele.

Vespa 946


A nyúl évének szentelt Vespa 946 10° Anniversario limitált szériája 1000 darabos sorozattal kíván tisztelegni e jeles év előtt. Ez csak az első szakasza egy fontos projektnek, amely a következő 12 évet öleli fel, és amely minden évben új egyedi kiadást jelent majd, amelyet az adott év holdhoroszkóp állata ihlet.

Vespa 946

2013-as debütálása óta a Vespa 946 a holnap Vespájának archetípusaként nőtte ki magát, amely értelmezi azokat az értékeket, amelyek Vespát globális ikonná tették, miközben kortárs szellemiséggel és előremutató hozzáállással ruházza fel. Ez egy olasz remekmű, amely mára igazi gyűjtői tárggyá vált, és most dedikált gyártósori kiadással ölt testet, amely mindennél jobban hasonlít egy műteremben készült alkotáshoz.

Vespa 946

Ez a különleges változat a klasszikus Vespa zöld átdolgozásával készült, hogy szimbolizálja a jókedv, a könnyedség és a természet szeretetét, amely jellemző az e jegyben születettekre. Egy nyúl stilizált sziluettje látható a karosszérián. A Vespa 946 10° Anniversario minden részlete finoman csiszolt felülettel készült, míg a duplán kárpitozott nyereg fekete, egyedi kézzel varrt kivitellel.

Vespa 946

A motor egyéb műszaki paraméterei nem térnek el az alapmodellétől.

Szöveg: Buny

Kép: Vespa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes